Elinstallation

Vi är en trygg leverantör med rötterna i Skaraborg som utför alltifrån enklare serviceuppdrag till totalentreprenader. I dagens installationer integreras ofta både el- och datainstallationer i samma anläggning, inte sällan med styrning via app direkt i din mobil.

Vill du ha hjälp hemma?

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar.

Idag kan du göra mycket för att energieffektivisera och därmed både spara pengar och förbättra miljön. Våra engagerade elektriker hjälper dig med tips och råd inför ett uppdrag så du alltid kan ta rätt beslut. Dessutom levererar vi alltid säkra och snygga elinstallationer.

Vi kan till exempel hjälpa dig med elinstallationer vid om och tillbyggnad av ditt hus eller lägenhet. Serviceuppdrag som inkoppling av ny spishäll, flyttning av vägguttag och belysning jobbar vi mycket med. Kort sagt så är inget jobb för litet eller för stort för oss!

Glad kvinna öppnar en dörr och håller i en smartphone

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Självklart hjälper vi dig med ROT-avdraget. Det ger dig en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden och vi reglerar avdraget direkt på vår faktura. Enkelt och smidigt!

EIO-medlem

eioAtt vi som installatör är medlem i EIO innebär en extra trygghet för dig. Det betyder att du alltid kan räkna med rätt behörighet och erfarenhet för varje jobb. Vi kan även hjälpa dig att utföra EIO-elkontroll på din elanläggning. I korthet går det ut på att vi söker efter fel i elanläggningen som kan orsaka skada på personer och egendom. Vi lämnar vid en sådan kontroll även tips och råd om hur du kan spara energi i din elanvändning samt lämnar prisförslag på att åtgärda felaktigheter som eventuellt upptäcks vid kontrollen. Läs mer här.

 

Om Provektor

Elinstallation har varit grunden i Provektors verksamhet sedan starten 1949 så vi kan vår sak. Idag är vi den största privatägda elfirman i Skaraborg och vi finns nära dig via vår lokalkontor i Skara, Skövde, Lidköping Götene, Töreboda, Karlsborg och Vara. Allt för att kunna ge bästa service.