Industriel

Begreppet elinstallation handlar idag om så mycket mer än kabeldragning, elcentraler, strömbrytare och uttag. I många av våra uppdrag integreras el-, tele- och datainstallationer med uppbyggnad av utrustning för automatiserad produktion i samma anläggning – ofta kombinerat med system för larm, övervakning och passage. Allt oftare blir också energieffektiviserande åtgärder som styrsystem, solpaneler och batterilagring naturliga inslag.

Vår kapacitet att samordna och genomföra alla dessa typer av uppdrag, med alla nyckelkompetenser (som till exempel konstruktion, robotprogrammering och apparatbyggnad) inom företaget, medför stora fördelar för dig. Du behöver bara en enda leverantör som tar ett helhetsansvar för din anläggning, som byggs upp integrerat och konsekvent av kvalitetskomponenter. Vår storlek gör också att du kan vara säker på att få del av den allra senaste tekniken för optimal funktionalitet. Industriell automation och avancerad övervakning och styrning är en del av vår vardag.

Men vi bygger förstås inte bara stora anläggningar hela tiden. Du är givetvis välkommen att höra av dig till oss på Provektor även med små serviceuppdrag. Inget jobb är för litet eller för stort!

Referenser

Se fler

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!