Elinstallation, service & underhåll

Vi utför installationer, reparationer och underhåll av elektriska anläggningar för såväl industrin som stora och små fastighetsägare, vid både ny- och ombyggnationer, med ett ständigt fokus på kvalitet i allt vi gör. 

Vet du vad du vill att din anläggning ska klara av, så ordnar vi resten – allt från projektering, konstruktion och byggnation av utrustning till programmering, installation och driftsättning, allt i egen regi. Vårt ISO-certifierade kvalitetssäkringssystem och vår långa erfarenhet gör att du kan lita på att du får en genomtänkt, effektiv och framtidssäker helhetslösning. Om du vill kan vi också ta ett proaktivt ansvar för förebyggande service och underhåll för att minimera risken för driftstörningar. 

Det var med elinstallationer som vårt företag inledde sin verksamhet redan i slutet av fyrtiotalet. Det är fortfarande en viktig del av vad vi gör, men området har vuxit enormt sedan dess, såväl i omfång som komplexitet. Med andra ord – du behöver en erfaren partner som har full koll på den tekniska utvecklingen, som går rasande fort.

När du väljer att jobba med oss på Provektor får du tillgång till all kompetens du behöver med en enda samarbetspartner. Med närmare 140 anställda, ett stort antal lokalkontor och en börsnoterad ägare har vi resurser som få kan matcha. Det förenklar din vardag och skapar en unik trygghet. Vi finns alltid där för att lösa dina problem, idag och i framtiden. 

Referenser

Se fler

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!