Vårt uppdrag:

Elinstallation Säkerhet Sol & energilager

Inflyttning i nyrenoverat i Tibro – Snickaren 27

Tibro 2019-2020


39 nya lägenheter inflyttningsklara första oktober 2020. Kvarteret Snickaren var tidigare ett äldreboende som nu är totalrenoverat med lägenhetsstorlekar från ettor till treor. Fastigheten är ett centralt beläget i Tibro som passar nu alla målgrupper.

Byggherre var AB Tibrobyggen. Projektet utfördes i form av partnering som hanterades av Asplunds Bygg AB i Mellansverige som totalentreprenör.

Provektor har varit med i projektet från start till mål. Under vinter och tidig vår bestod arbetet av att montera stegar samt mata kabel upp till lägenheterna och i lägenheterna drogs slang samt att man monterade dosor.

Solceller har monterats och installerats, tack och lov under dagar med fint väder. De ger en systemeffekt på totalt 33,6 kwp.

Under vår och sommar så har det slutmonterats apparater och belysning i lägenheterna samt driftsättning av dessa, solceller har även tagits i bruk under sensommaren.

I sluttampen på projektet har passagesystem/porttelefoner installerats på fastigheten samt att utomhusbelysning på parkering och vid entréer.

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!