Vi söker förstärkning. Är du den vi letar efter?

  

Välkommen till oss!

Vi är idag Skaraborgs största privatägda elfirma och vår strävan är att bli Sveriges bästa företag inom automation, elinstallation och larm. Vi finns i dagsläget på elva orter i Skaraborg med huvudkontor i Skara, där finns vår konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad

Vår bas är i hjärtat av Skaraborg men vi även väl förtrogna med att projektera, konstruera, installerar och tillverka för projekt utanför regionen och även för export. Vår styrka är att vi har all nyckelkompetens inom företaget. Det gör att vi har kontroll och helhetsperspektiv över våra uppdrag från start till mål – kvalitet och leveranssäkerhet.

Utvecklas hos oss, med oss!

Vi strävar efter att få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare och elkonstruktörer.

För rätt person med rätt kompetens finns det alltid plats!

Just nu har vi fått ett antal nya arbetskamrater, men vi är alltid öppna för nya medarbetare med vilja och kompetens till exempel programmerare, konstruktörer, elektriker. Tror du att du är rätt person i vårat team så vill vi mer än gärna att du hör av dig.

Välkommen att kontakta vår HR, Stina Henricsson. Tel: 0709 55 55 11, e-post:

Varför jobbar du på Provektor?

Joel Boo

Anställningsår: 2018  Anställningsort: Lidköping

Efter gymnasiet ville jag jobba på ett företag där det finns möjlighet att prova på och lära sig olika saker i yrket. Och så har jag möjlighet att gå vidare i yrket, Provektor satsar på sin personal och har  har många fördjupningsutbildningar och vidareutbildar dem som är beredda att satsa och vill.

Vad är din arbetsuppgifter?

Jag jobbar med installation på entreprenader och en del uppdrag på vårt kommunavtal i Lidköping.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är att det finns så många olika uppdrag och kunder med olika behov så att jag kan lära mig mer och inte fastnar i ett fack.  Vi är ett bra gäng också, så oavsett om jag jobbar med mina kollegor i Lidköping eller på någon av våra andra orter så vi känns vi som ett team.

Vad gör du på din fritid?

Jag har precis bytt lägenhet så jag lägger en del tid på att fixa hemma just nu. Annars så styrketränar jag en del och umgås med mina kompisar.

Varför jobbar du på Provektor?

Lars Johansson

Anställningsår: 2010  Anställningsort: Skara

Jag har jobbat som elektriker både som anställd och egen företagare i många år och kände att jag ville ha en förändring. Nu arbetar jag i ett företag där jag har varierande arbetsuppgifter och roliga uppdrag.

Vad är din arbetsuppgifter?

Jag är serviceelektriker och utför alla möjliga uppdrag. Främst hos fastighetsförvaltare men också hos företag som behöver installationsarbeten och hemma hos privatpersoner.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det finns mycket som är bra, men bäst är nog att vi har frihet under ansvar. Jag har kontakt med nästan alla kunder och planerar mina jobb själv. Givetvis hjälper jag också mina arbetskamrater ibland, med allt från planerade installationer till mer akuta uppdrag – men i stort är jobbet väldigt fritt. Det passar mig.

Vad gör du på din fritid?

Umgås gärna med vänner när jag hinner och jag åker MC. Finns inget som mäter sig med att sätta sig på en ”nymekad” hoj som man vet är i toppskick och sen är det bara att köra.