Utvecklas med oss, hos oss!

Nya medarbetare med vilja, driv och rätt kompetens är alltid välkomna till oss. Jobba hos oss. Vi strävar efter att ha en mix av människor hos oss, eftersom vi vill kunna kombinera bra team och erbjuda varierande arbetsuppgifter.

Trivs du med ditt jobb så gör du också ett bra arbete.

För oss är viktigt att man som individ får ta plats, ses och att ha möjlighet att välja på sin arbetsplats. Det spelar ingen roll vilken yrkesroll eller arbetsuppgift du har. Vi vill, och vill du, så ska du självklart utvecklas.

Genom att utbilda och utveckla våra medarbetare tror vi på att få en engagerad skara människor i vår organisation. Vi ska alltid ligga i framkant, och för att göra det så ska vi se till att hålla hög kompetens och en stark laganda. Det är vår grej och den jobbar vi ständigt med.

Vi behöver dig som ”skakar om” och dig som bibehåller!

Vår styrka är att vi har all nyckelkompetens inom företaget. Det gör att vi har kontroll och helhetsperspektiv över våra uppdrag från start till mål. Därför kan vi garantera kvalitet och leveranssäkerhet. Hos oss hittar du elektriker, programmerare, konstruktörer, projektledare, kalkylerare, till det har vi försäljning, ekonomi och marknad.

När vi rekryterar så tänker vi i flera led. Vi säger varmt välkommen till dig som är färdigutbildad och har erfarenhet som du kan ta med dig in i vår organisation. Nya tankar och idéer. Det är vår möjlighet att ”skakas om” och få nya infallsvinklar.

Men det handlar också mycket om att vi internrekrytering och utbildning av vår egen personal för att ta till vara kunskap och arbetsmetoder.

Jobba där de blir bäst för dig!

Provektors bas är i Skaraborg, men sedan våren 2022 finns vi även i Malmö, Helsingborg och Halmstad (Trönninge). Vi utför en hel del projekt utanför regionen och även för export.

I dagsläget finns Provektor på tretton orter med huvudkontor i Skara. Där har vi vår administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad.

Som anställd hos oss har du möjlighet att välja i vilken ort du vill utgå ifrån. Det kan handla om din familjesituation, önskade arbetskamrater, arbetsuppgifter eller kanske en kund du tycker det vore intressant att jobb med. Låt oss veta. Vi försöker lösa det!

Vår strävan är att bli Sveriges bästa företag inom automation och elinstallation och självklart strävar vi även efter att ha de mest nöjda medarbetarna.

Har du viljan och det rätta drivet så kan vi lova att du har stora utvecklingsmöjligheter hos oss.

Snabbansökan: Jobba hos oss!

Nyfiken på Provektor? Fyll i formuläret så kontakta vi dig och berättar mer. Det är kanske läge att vi träffas?

Till formulär


Lärling hos oss.

Vi investerar för framtiden. Vi har alltid lärlingar.

Om du vill bli lärling hos oss ska du ha läst elprogrammet på gymnasiet med inriktning elteknik, eller motsvarande vuxenutbildning.
Nyfiken? Läs mer


 

Tjänster vi söker.

Vi söker industrielektriker till Malmö!

Vårt team i Malmö har fullt upp och söker nu förstärkning.

Läs mer

Läs mer

Nyfiken på Provektor?

Varmt väkommen att höra av dig. Ring eller maila.

Albin Johansson

Filalchef Skara, Götene, Vara

0766 44 31 44

Robert Johansson

Filialchef Falköping, Tidaholm

0769 48 00 89

Niclas Karlsson

Filialchef Lidköping

0709 44 52 26

Egon Svensson

Filialchef Töreboda, Hova

0703 26 54 32

Richard Hård

Trönninge/Halmstad

0707 93 91 71

Stefan Baljak

Filialchef Malmö

0768 64 01 72

Erik Andersson

Affärsområdeschef Automation

0709 44 52 08

Roger Jonsson

Platsansvarig Skövde, Tibro, Karlsborg

0709 44 52 01

Patric Halldén

Affärsområdeschef Syd

0768 64 01 70

Emil Frid

Affärsområdeschef Väst

0709 44 52 27