Jobba hos oss

Att vara en del av det växande Provektorteamet är mycket mer än ett jobb. Hos oss blir du en viktig spelare i en stark gemenskap, med utrymme att utvecklas, att synas och att påverka. Här jobbar vi stolt mot gemensamma mål där alla hjälper alla. Vi är nämligen övertygade om att du gör ett bättre jobb om du trivs och är engagerad i jobbet, i kollegorna och i företaget.

Din nya karriär väntar

Tack vare vår storlek har du goda möjligheter att byta både arbetsuppgifter och stationeringsort i takt med att livet för dig in på nya vägar – och vi ser till att bygga på dina kunskaper för att göra dig redo att ta klivet till nya ansvarsområden. Vår målsättning att ha alla nyckelkompetenser i den egna organisationen gör att vi alltid har plats för nya medarbetare med den rätta kompetensen, det rätta drivet och den rätta känslan för lagarbete.

Hos oss finns det utrymme för ett stort antal yrkesgrupper – elektriker, programmerare, konstruktörer, projektledare, kalkylerare, säljare, marknadsförare och administratörer, såväl nyexaminerade som gediget erfarna. Internrekrytering skapar intressanta karriärvägar, samtidigt som friskt blod utifrån bidrar med nya perspektiv. Så fortsätter vi att ligga i utvecklingens framkant.

Arbeta med oss

En stor del av våra anläggningar hittar du runtom i Skaraborg, men därutöver finns vi även välrepresenterade i södra Sverige. Vårt verksamhetsområde är dock betydligt större än så, eftersom våra kunder ofta finns på flera orter – en del till och med utanför Sveriges gränser. 

Blir du nyfiken på Provektor? Även om vi inte alltid har en ledig tjänst för stunden kan tillfällena dyka upp när som helst!

Lediga tjänster just nu

Entreprenad- & serviceelektriker till Skövde
Vi ska utöka och förstärka vårt team i Skövde och söker nu dig som vill ta plats hos oss. Vi önskar att du har några års erfarenhet inom service och/eller entreprenad.


Larm- & säkerhetstekniker
Efterfrågan på tjänster inom säker ökar och vi förstärker vårt team. Har du ett stor intresse och/eller kunskap inom säkerhet, larm och passersystem. Välkommen!

Att ta emot praktikanter och lärlingar ser vi som en investering för framtiden. För oss är det självklart att vara en del av samhället och ta vår del av ansvaret, samtidigt som vi tryggar återväxten i branschen.  

Går du en elteknisk gymnasieutbildning kan du få praktikplats på något av våra lokalkontor. Vill du bli lärling ska du ha examen från elprogrammet med inriktning elteknik, eller motsvarande vuxenutbildning. Hör av dig om du är intresserad. Kontakta oss så berättar vi mer!