Växelström, jordfelsbrytare,
och kabeldragning.

  Vi söker elektriker. Är du den vi letar efter?

Välkommen till oss!

Vi är idag Skaraborgs största privatägda elfirma och vår strävan är att bli Sveriges bästa företag inom automation, elinstallation och larm. Vi finns i dagsläget på tio orter i Skaraborg med huvudkontor i Skara, där finns vår konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad

Vår bas är i hjärtat av Skaraborg men vi även väl förtrogna med att projektera, konstruera, installerar och tillverka för projekt utanför regionen och även för export. Vår styrka är att vi har all nyckelkompetens inom företaget. Det gör att vi har kontroll och helhetsperspektiv över våra uppdrag från start till mål – kvalitet och leveranssäkerhet.

Utvecklas hos oss, med oss!

Vi strävar efter att få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare och elkonstruktörer.

Har du viljan och drivet så ger vi dig möjligheterna!

 

Tjänster vi söker

Elektriker till alla våra orter!

Vi söker glad och ansvarsfull elektriker som får möjligheten att välja vilken ort man vill arbeta utifrån.

Läs mer

Läs mer

Programmerare till Skara!

Du är snabb i tanken, gillar problemlösning och att tänka analytiskt. Vi söker dig som vill utvecklas och tänker framåt.

Läs mer

Läs mer

Lärling hos oss!

Lärlingar är vår framtid och vi tar emot lärlingart i kontinuerligt i mån av plats.

Läs mer

Läs mer