Provektor för privatpersoner

Vi är elektriker nära dig. Vi utför allt från att installera dina solpaneler, fixa belysningen i din trädgård och självklart drar vi om all el i hela ditt hus om du önskar. Välkommen till oss.

Med mer än 75 års erfarenhet utför vi allt från att installera dina solpaneler, ordna belysningen i din trädgård och fixa allt elektriskt som behöver fixas. Huvuddelen av vår verksamhet vänder sig till företag, men även du som privatperson är välkommen, oavsett vad du behöver hjälp med. Kontakta ditt närmaste Provektorkontor!

Vi utför allt från regelbunden service till akuta reparationer och nyinstallationer av det mesta inom el, tele och datanätverk. Vad du än har funderingar kring – fråga oss, så får du jobbet gjort korrekt med allt från en leverantör. 

Ingen slingsignal. Det fixar vi.

Dags för din gräsklippae att göra rätt för sig. En blinkande display som säger ”saknad sligsignal” beror oftast på kabelbrott. Inte alls ovanligt att en spade eller räfsa gått lite djup i marken i samband med skottning eller trädgårdsarbete. Vi kommer hem till dig, söker problemet, hittar problemet och fixar det.*

*Vi utför ingen service eller andra reparationer av robotgräsklippare.

Vi har kunskaperna och behörigheten som krävs för att installera en rätt dimensionerad, säker och lönsam solcellsanläggning – med eller utan batterilagring. Vi kan reglerna för Grön Teknik-avdraget och tar hand om allt det praktiska – läs mer eller hör av dig, så berättar vi mer.

Vi på Provektor kan elbilsladdning och jobbar med de ledande fabrikaten på marknaden för att hitta en smidig och trygg lösning för din fastighet, inne eller ute, till ett fast pris. Vi börjar med att se över förutsättningarna vid din bostad kostnadsfritt, där vi tillsammans fastställer vad som behövs utöver själva laddaren – och hur du kan anpassa ditt elabonnemang för laddning när elen är som billigast.

Ju mer elektronik som fyller våra hem, desto mer kan gå sönder eller orsaka eldsvådor vid blixtnedslag eller överspänning i nätet. Många hus saknar inte bara åskskydd, utan även jordfelsbrytare – besparingar som kan bli lika dyra som farliga. Vi rekommenderar också att du låter oss göra en regelbunden översyn av din elcentral – en billig livförsäkring!

Provektor är medlemmar i Installatörsföretagen och är ISO-certifierade. När du anlitar oss kan du alltid vara säker på att jobbet blir korrekt utfört av en behörig elektriker med gedigen erfarenhet – från ett företag som har haft kvalitet som honnörsord i mer än 75 år.

ROT-avdraget ger dig en skattereduktion på 30 procent av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare. Nästan alla elarbeten berättigar till ROT-avdrag, som dras av direkt på fakturan – förutsatt att din inkomst resulterar i en skatt som är tillräckligt hög.

Hos Skatteverket hittar du mer information gällande ROT-avdrag.

Referenser

Se fler