Elinstallation

Idag kan du göra mycket för att energieffektivisera och därmed både spara pengar och förbättra miljön. Våra engagerade elektriker hjälper dig med tips och råd inför ett uppdrag så du alltid kan ta rätt beslut. Dessutom levererar vi alltid säkra och snygga elinstallationer.

Vi kan till exempel hjälpa dig med elinstallationer vid om och tillbyggnad av ditt hus eller lägenhet. Installera dina solceller och laddstation till din elbil. Serviceuppdrag som inkoppling av ny spishäll, flyttning av vägguttag och belysning jobbar vi mycket med. Kort sagt så är inget jobb för litet eller för stort för oss!

Är du nyfiken på solenergi? Vill du på ett enkelt sätt få en kostnadsberäkning?  Till solenergi


Eluttag utomhus

Säkra  med eluttag och installationer utomhus. Infravärme på plats, uttag för utebelysning och kanske stämningfull belysning i trädgården. Är du snabb hinner du med nya uttag till din julbelysning.

Ström leds bättre i fuktiga miljöer än i torra. Var därför uppmärksam när du är utomhus och använd bara uttag, sladdar och elektriska verktyg som är anpassade för utomhusbruk. Uttag utomhus ska alltid vara skyddsjordade. För nya uttag gäller dessutom krav på jordfelsbrytare. Du kan även komplettera gamla uttag med portabla jordfelsbrytare för att öka säkerheten.

Vi fixar det!

Kontakta Provektor på din ort!


ROT-avdraget

Skattereduktionen för renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) ger dig 30 procent i avdrag när du anlitar en hantverkare. De flesta av de jobb som gör hemma hos dig ger rätt till ROT-avdrag. Vi sköter allt det praktiska och beloppet dras av på fakturan.

Det du dock absolut måste hålla koll på är att du själv har tillräcklig inkomst för att avdraget. Skulle något gå fel är det du som kan bli återbetalningsskyldig.

Glad kvinna öppnar en dörr och håller i en smartphone

Medlem i Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation, att vi är medlemmar i den innebär en extra trygghet för dig. Du kan alltid räkna med rätt behörighet och erfarenhet på personal som utför jobb hos dig.

_


Vi hjälper dig. Välkommen!

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar.

Oavsett börjar vi alltid med en tydlig kostnadsberäkning av uppdraget. Elinstallation har varit grunden i Provektors verksamhet sedan starten 1949 så vi kan vår sak. Målet för oss är givet – nöjda kunder som vill återkomma med nya uppdrag!