Larm

När det gäller larm av olika typer jobbar vi märkesoberoende med marknadens ledande fabrikat för att hitta en optimal lösning för ditt företag – har du andra idéer lyssnar vi gärna på dem också. För maximal skyddseffekt kan vi integrera inbrottslarm, utrymningslarm och brandlarm med andra säkerhetssystem som till exempel låsstyrning, övervakningskameror, belysning och fastighetsautomationssystem. 

Blotta förekomsten av ett inbrottslarm kan verka ordentligt avskräckande, liksom starka ljud- och ljussignaler som påkallar uppmärksamhet om ett inbrottsförsök ändå görs. Men för att göra verklig nytta krävs också att larmet går vidare till en larmcentral för snabba insatser. 

Ett brandlarm skyddar både liv och stora egendomsvärden. Tidig upptäckt är avgörande för att minimera en brands skadeverkan. Vi på Provektor har installerat brandlarm av de flesta förekommande fabrikat i många år. Den erfarenheten gör att vi vet vilka typer som är effektivast och var de ska placeras för att brandhärdar ska kunna upptäckas så snabbt som möjligt.

Ett trygghetslarm eller personlarm bär du på dig för att påkalla hjälp i nödsituationer. Den typiska tillämpningen för äldre är bara en av många. Ett nöd- eller överfallslarm ökar tryggheten vid arbete i utsatta miljöer eller vid ensamarbete, med direktkoppling till en larmcentral. Varianterna är många för att passa olika situationer – i en mobil, i en dator eller som en klocka på armen

Referenser

Se fler

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!