Vi kan solenergi, laddlösningar & lagring.

Välkommen till solen!

Vi kan solenergi, laddlösningar & lagring. Vi är en trygg partner med många års erfarenhet inom solenergi. Vi vet hur man skapar hållbara, lönsamma och högkvalitativa solenergianläggningar. Stora som små!

Energimyndigheten spår att elanvändningen kommer öka inom bara några år med upp emot fyra gånger så stor efterfrågan som vi har idag. Redan nu behövs lösningar där fastigheter och solparker blir smarta energiproducenter med integrerad systemoptimering och teknik för lagring.

Solenergi, tjänster & produkter

Vi ägs av Soltech Energy Solutions

Det är ett av Sveriges största Solenergibolag. Vilket ger oss unika möjligheter att förse våra kunder med senaste ”know how” som finns på marknaden.

Om oss och mervärdet!

Vi har funnits länge på marknaden, mer än 75 år. Vi vet att vi kommer att kunna stöta på våra kunder både här och där. Och då vill vi kunna fråga ”Går det bra med din solel?” utan att behöva vara osäkra på svaret.

 

Vi finns nära dig.

Det är en trygghet att vi har funnits sedan 1947, vår kärnverksamhet är elinstallation och automation. Vi har rätt behörigheter, kompetens och den kunskap som krävs för alla former av elinstallation. I dagsläget finns vi på 11 orter i Skaraborg samt i Halmstad och Helsingborg.

Garantier på produkter och arbete.

Vi arbetar enbart med välkända och etablerade företag som erbjuder av högsta kvalitet och långtgående garantier.

SENASTE REFERENSER

Vill du veta mer om solenergi? Hör av dig till oss!

Fredrik Erlandsson

Ansvarig Solenergi & laddlösningar

0709 44 52 22

Johan Svensson

Solenergi & laddlösningar

0709 44 52 09

Andreas Åhman Dahlström

Solenergi & laddlösningar

0709 44 18 52