Vi kan solenergi med smart styrning och lagring.

Välkommen till solen!

Vi kan solenergi med smart styrning och lagring. Vi är en trygg partner med många års erfarenhet inom solenergi. Vi vet hur man skapar hållbara, lönsamma och högkvalitativa solenergianläggningar. Stora som små!

Vi får installera solceller!

Det är endast utbildad personal och företag med elbehörighet som får installera solceller. En nätansluten solcellsanläggning är en starkströmsanläggning som medför risker vid installation och kan påverkar er försäkring. Provektor har utbildad personal samt elbehörighet. Vi ger er tryggheten, kunskap och garantier.

Vill du ha en offert på solenergianläggning?

Det fixar vi
Till FORMULÄR

Solenergi, tjänster & produkter

Vi ägs av Soltech Energy Solutions

Det är ett av Sveriges största Solenergibolag. Vilket ger oss unika möjligheter att förse våra kunder med senaste ”know how” som finns på marknaden.

Om oss och mervärdet!

Vi har funnits länge på marknaden, mer än 75 år. Vi vet att vi kommer att kunna stöta på våra kunder både här och där. Och då vill vi kunna fråga ”Går det bra med din solel?” utan att behöva vara osäkra på svaret.

 

Vi finns nära dig.

Det är en trygghet att vi har funnits sedan 1949, vår kärnverksamhet är elinstallation och automation. Vi har rätt behörigheter, kompetens och den kunskap som krävs för alla former av elinstallation. I dagsläget finns vi på 11 orter i Skaraborg samt i Malmö, Halmstad och Helsingborg.

Garantier på produkter och arbete.

Vi arbetar enbart med välkända och etablerade företag som erbjuder av högsta kvalitet och långtgående garantier.

SENASTE REFERENSER

Vill du veta mer om solenergi? Hör av dig till oss!

Fredrik Erlandsson

Chef Solenergi & Laddlösningar

0709 44 52 22

Andreas Åhman Dahlström

Solenergi & laddlösningar

0709 44 18 52

Johan Svensson

Solenergi & laddlösningar

0709 44 52 09