Provektor förstärker Passage & Säkerhet


Väl fungerade passersystem, dörrautomatik, bokningssystem och bevakning ökar säkerheten och tryggheten för företag och organisationer. Till detta kan adderas en stor tidsbesparing samt att man med enkla medel, och smarta lösningar, kan minska  energiförbrukningen i sina fastigheter.

Thomas Edwass, Philip Nehlin, Jonas Gunnervik, David Landén och Adam Kjellén. Vi saknar Daniel Petterson samt våra två medarbetare i syd på bild, Danny Jeppson och Erik Hjertstedt.

I takt med att markmonterade sol- och batterianläggningar ökar, både i antal och kapacitet, ökar även incidenterna vid anläggningarna. Efterfrågan på videoövervakning av solenergianläggningar är stor i dagsläget och lösningarna varierar beroende på storlek, placering och kapacitet.

Provektor möter upp efterfrågan. Teamet växer!

Utöver Jonas Gunnervik, ansvarig/chef, finns även Thomas Edwass, behörig ingenjör CCTV (kamerabevakning) och David Landén, projektledare med många års erfarenhet inom säkerhetsanläggningar, på plats i det växande teamet.

Sedan tidigare har vi Daniel Petersson som nu tar ett större ansvar inom dörrautomatik och passagesystem. Adam Kjelléns och Philip Nehlins roller inom Provektor förtydligas mot affärsområdet Passage & Säkerhet. I söder finns Danny Jeppsson, ansvarig, tillsammans med Erik Hjertstedt. De täcker upp på våra filialer i Malmö, Helsingborg och Trönninge.

Inom Provektors helhetsåtagende mot fastighets- och byggbranschen samt industrin finns i dag en given koppling till olika integrerade säkerhetssystem. Både i syfte att skydda människor och egendom men också genom att med relativt enkla tjänster minska energiförbrukningen i fastigheter av olika slag.

– Passage och säkerhet handlar lika mycket om att släppa in som att stänga ut. Det ska förenkla, spara tid och energi och inte minst ge kontroll och skapa trygghet. Nu har vi teamet på plats med bred kunskap och hög servicenivå. Känns riktigt bra! säger en nöjd Jonas Gunnervik.

Läs mer om vad vi kan hjälpa till med!

Välkommen att kontakta oss.

Passage & Säkerhet

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!