Provektor – din elektriker i Malmö


Provektor levererar helhetslösningar inom elinstallation, automation, solenergi och larmteknik. Efterfrågan är stor och möjligheterna många. Provektors bas är i Skaraborg men finns sedan drygt ett år tillbaka i Trönninge och Helsingborg. Nu är det dags för nästa steg i söder – Malmö.

– Det är klart att vi ska ta plats i Malmö, säger Elisabeth Nordberg, Vd, Provektor. Vi har fått ihop ett fantastiskt gäng med många år av rutin och erfarenhet. Det känns riktigt bra. Vi kör!

Det är Patric Halldén, AOC Provektor syd, vars vägar har korsats med ”gamla” kollegor och bekanta, alla sugna på att jobba tillsammans och sätta Provektor på kartan i Malmö.

Stefan Baljak går in som filialchef och med sig har han Conny Ziegler som entreprenadchef. Sedan tidigare finns kollegorna Stefan Backhaus och Per-Erik Persson på plats hos Provektor och i augusti kom Marcus Maack och Goran Ivanov.

Nyinflyttade, i fina väl anpassade lokaler, på Travbanegatan 12 i industriområdet Elisedal ska nu verksamheten växa och ta form.

Det är Patric Halldén, AOC Provektor syd, vars vägar har korsats med ”gamla” kollegor och bekanta, alla sugna på att jobba tillsammans och sätta Provektor på kartan i Malmö.– Vi har ytterligare kollegor på gång in under oktober månad. Det känns viktigt att vi har bra bas att utgå ifrån där vi kan träffas och ta emot kunder, säger filialchef Stefan Baljak.

– Vi är omtyckta i Skaraborg för vår täta och nära kontakt med kunder och leverantörer. Provektor är ett resursstarkt företag med hög servicenivå och stor kunskap med cirka 150 anställda. Nu ökar vi vår närvaro i syd för att kunna ge samma service här, avslutar Elisabeth.

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!