Nyfiken på sol och laddning?

TILL PRIVATPERSONER

Välkommen till Provektor i Tibro
22 september, klockan 13.30-15.30

Var tredje svensk privatperson önskar att deras el ska komma från solkraft, och hela 74 procent kan tänka sig att installera solpa­neler. Du kanske är en av dem, eller är du bara nyfiken och vill veta mer? Varmt välkommen till oss på Västralånggatan 142 i Tibro den 22 september mellan klockan 13.30 och 15.30.

Du träffar Fredrik och Ludvig, våra solenergi- och laddexperter, och Göran som kan det mesta om energieffektivisering. Jesper, från Soltech Energi Solution, är på plats med all sin kunskap kring ”solaffärer” och självklart träffar du även våra elektriker på Provektor i Tibro.

Klimatsmart = ekonomismart

Att producera sin egen el med solceller är inte bara hållbart utan minskar mängden inköpt el. Men att använda all sin egen-prodcerade solel till sin egen elförbrukning är en större utmaning än vad många tror. Att installera solpaneler i ett smart system, integrerat med energilager och elbilsladdning är ett klokt val (inte minst för planeten).

Vi visar:

Olika solpaneler och fästsystem Fördelar, olikheter och likheter. Varför ska man välja det ena eller andra?

Laddstationer – Wallbox och Easee.Vi visar två av marknadens populära och smidiga elbilsladdare med tillhörande appar. Vad ska man tänka på och vilka önkemål har du?

Solcellskalkyl – Ta fram en solcellskalkyl för ditt hem. Några enkla räknesteg för att se hur bra solceller vore för just din fastighet. Du ser ungefärlig kostnad, produktion och besparing.

Soliga referensanläggningar. Från privat villa till industrifastighet – förbrukning, produktion och kostnad.
Vi visar Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se gården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskottsel.

Hoppas vi ses!

Roger Jonsson & Tomas Johansson
med personal

Nyfiken på solenergi i din fastighet?

Vi förstärker och utvecklar Affärsområde Syd.