Vi ska utöka vårt team!

PASSAGE & SÄKERHET – Tekniker & Projektledare

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare  Anställningsort: Skara

Vi vill bli större och ännu bättre.

Efterfrågan på tjänster inom bevakning, larm och passersystem ökar och vi vill inte tappa fart och position. Nu söker vi efter dig, eller er, med erfarenhet inom larm och passage. Du kommer att ha möjlighet att påverka och vi ser gärna att du kommer med idéer och förslag. Du välkomnas till ett flexibelt och roligt arbete i ett expanderande företag med ett gäng kunniga och glada arbetskamrater.

Rätt person på rätt plats. Vi har plats för fler!

Vi söker både tekniker och projektledare. Tjänsterna som tekniker hos oss innebär installation, driftsättning, programmering samt att utföra servicearbeten i larm- och säkerhetssystem hos nya och befintliga kunder. Du kommer att få arbeta med både nyinstallation samt med efterservice och felsökningsuppdrag av inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera. Du som kan det här med projektledning önskar vi har en bakgrund som tekniker och en massa idéer för framtiden.

Kort och gott, du ska tycka om att umgås och träffa människor!

Tjänsterna innebär en hel del kundkontakt. Vi vill att du ska vara utåtriktad, självgående och van att arbeta både självständigt och i team.

Jobba där det är bäst för dig. 

Vårt huvudkontor finns i Skara men beroende på kompetens kan du även utgå ifrån någon av våra större filialer – Skövde, Lidköping Töreboda och Falköping.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
Jobba hos oss. Provektor söker nya kunniga medarbetare.

Tjänsten kräver B-körkort manuell växellåda, samt svenska i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta Jonas. Han berättar gärna mer om tjänsterna och Provektor.

Jonas Gunnervik

Chef Passage & Säkerhet

0706 92 56 71