Vi tar plats i Malmö och söker serviceelektriker!

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Malmö

Provektor har sedan i våren 2022 tagit klivet söder ut. Från att finnas på 11 orter i Skaraborg kan läggas till två orter utanför Skaraborg – Halmstad och Helsingborg. Nu, våren 2023, efterfrågas vi även i Malmö och det är dags att se till att möta upp det!

Vi letar efter dig, en erfaren glad serviceelektriker, som gillar att jobba och ta ansvar. Du tycker om att arbeta i team, men är även trygg med självständigt arbete. Ordning och reda tycker vi är viktigt och det förutsätter vi att även du uppskattar. Hos oss har du ett fritt och ansvarsfullt arbete, och dessutom har du möjligheter att påverka. Har du önskemål och idéer låt oss veta det. Chefen finns nära!

Projektors affärsområde Syd ska stärkas och vi söker dig som vill vara med att genomföra detta. Du kommer att utgå ifrån Malmö och det är där i närregionen du kommer att arbeta. Du har ett gäng kollegor på plats i Helsingborg och ett annat i Trönninge (Halmstad). Ytterligare kollegor (ca 135 st) hittar du uppe i Skaraborg.

Redan på plats i Malmö har du Patric och två serviceelektriker, Stefan och Pelle. Dom behöver, och vill, bli fler!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Patric Halldén, vår Affärsområdeschef Syd, så berättar han mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda dig.


Provektor är ett el- och automationsföretag som huvudsakligen verkar i Skaraborg, men vi finns även i Helsingborg och Halmstad. Du hittar oss på 13 orter och vi är ca 150 medarbetare total inom företaget. Vi verkar inom service, entreprenad, styr, larm, industri, solenergi och automation. I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Sedan 2021 ingår Provektor i Soltechkoncernen Läs mer.


Vi har kollektivavtal och är anslutna till Installationsavtalet (Kollektivavtalet för dig som jobbar med elektriska installationsarbeten.)

Som anställd på Provektor har du fördelar som mobil med fria samtal och surf. Du har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring om du önskar.

Tjänsten kräver: • B-körkort för manuell växellåda • Svenska i tal och skrift • Färdigutbildad elektriker med certifikat.

Nyfiken på Provektor i Malmö?

Välkommen att kontakta mig.

Patric Halldén

Affärsområdeschef Installation Syd

0768 64 01 70