Förstärkning till vårt team i Skövde

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skövde

Elektriker till Provektor Skövde

Vi söker efter en erfaren, glad och ansvarsfull elektriker som vill ta plats hos oss i Skövde. Vi är väl sammansvetsat gäng med högt i tak och som sätter stort värde på vår gemenskap och starka samarbete. Förutom Adam och Albin är vi ytterligare nio elektriker i Skövde, pluss två projektledar och vår filialchef Jonas. Vi gillar ordning och reda och gärna en gofika på fredag!

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom områdena service, entreprenad, styr eller industri. Du tycker om att arbeta i team men är även trygg med självständigt arbete. Ordning och reda tycker vi är viktigt och det förutsätter vi att även du uppskattar. Hos oss har du ett fritt och ansvarsfullt arbete, och dessutom har du möjligheter att påverka. Har du önskemål och idéer låt oss veta det. Chefen finns nära!

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal.

Vi vill att alla ska vara så mångkunniga som möjligt. Har du viljan och drivet finns det stora karriärmöjligheter hos oss. Vi föredrar att internrekrytera och utbilda för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och el-konstruktörer. Vår starka tro är att på så vis får vi nöjda och motiverade medarbetare.


Provektor är ett el- och automationsföretag som huvudsakligen verkar i Skaraborg, men vi finns även i Helsingborg och Halmstad. Du hittar oss på 13 orter och vi är ca 145 medarbetare total inom företaget. Vi verkar inom service, entreprenad, styr, larm, industri, solenergi och automation. I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Sedan 2021 ingår i Soltechkoncernen Läs mer.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till Installationsavtalet (Kollektivavtalet för dig som jobbar med elektriska installationsarbeten.)


Som anställd på Provektor har du fördelar som mobil med fria samtal och surf. Du har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring om du önskar.

Tjänsten kräver: • B-körkort • Svenska i tal och skrift • Färdigutbildad elektriker med certifikat.


Ansök här! Vi kontaktar dig.

Fyll i namn och telefonnummer i formuläret så kontaktar vi dig, eller maila din ansökan till 

Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så är du välkommen att höra av dig redan idag. 

Välkommen att höra av dig.

Vi vill gärna berätta mer om oss och dina möjligheter här!

Jonas Bergstrand

Filialchef Skövde

0768 85 36 51

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11