Elektriker till Skövde

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skövde

Vi söker förstärkning till vårt team i Skövde

Skövde växer och så ska också Provektor i Skövde göra! Nu söker vi erfaren, och ansvarsfull elektriker till vår filial på Norregårdsvägen 2. Du välkomnas till ett väl inarbetat team som vet vad kvalité, gemenskap och nöjda kunder betyder.

Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.

Tjänsten som elektriker hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbetet. Det är viktigt för oss att du både kan arbeta självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier.

Som anställd på Provektor i Skövde har du bl.a. fördelar som mobil med fria samtal och surf, friskvårdsbidrag, och sjukvårdsförsäkring, vi är även kollektivanslutna. Du har också karriärsmöjligheter då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montör, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktör.

Vi söker dig som är färdigutbildad elektriker och har några års erfarenhet från yrket. Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så välkommen att höra av dig redan idag.


Provektor finns på 11 orter i Skaraborg. Vi är idag 12 personer på plats i Skövde och ca130 totalt i företaget.  I Skövde finns vi på Norregårdsvägen 2 i lokaler som vi anpassat till oss en hel del och under de drygt 5 år som vi funnits i Skövde

I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem.  Provektor är privatägt med 6 delägare vara 4 är aktiva i företaget dagligen. Läs mer om oss!


Känner du att du passa i vårt team!

Välkommen att hör av dig till Jonas redan idag eller maila på
Intervjuer sker löpande.

Tjänsten kräver • B-körkort • Svenska i tal och skrift för minimering av fel i utfört arbete och ritningsläsning • Färdigutbildad elektriker med certifikat.

Lärling Just nu har vi inte plats för fler lärlingar då vi först måste fylla på med behörig personal.

Vill du veta hur det är att arbeta på hos oss på Provektor i Skövde?

Välkommen att ringa prata med vår platschef Jonas

Jonas Bergstrand

Platschef Skövde, Tibro, Karlsborg

0768 85 36 51

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11