Vi tar plats i Malmö och söker nu serviceelektriker!

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Område: Skåne/Syd

Provektor har sedan i våren 2022 tagit klivet söder ut. Från att finnas på 11 orter i Skaraborg kan man nu lägga till två orter utanför Skaraborg – Halmstad och Helsingborg. Nu efterfrågas vi även i Malmö och det är dags att se till att möta upp det!

 Vi letar efter dig, en erfaren glad serviceelektriker, som gillar att jobba och ta ansvar. Du tycker om att arbeta i team, men är även trygg med självständigt arbete. Ordning och reda tycker vi är viktigt och det förutsätter vi att även du uppskattar. Hos oss har du ett fritt och ansvarsfullt arbete, och dessutom har du möjligheter att påverka. Har du önskemål och idéer låt oss veta det. Chefen finns nära!

Projektors affärsområde Syd ska stärkas och vi söker dig som vill vara med att genomföra detta. Du kommer att utgå ifrån Malmö och det är där i närregionen du kommer att arbeta. Du har ett gäng kollegor på plats i Helsingborg och ett annat i Trönninge (Halmstad). Ytterligare kollegor (ca 135 st) hittar du uppe i Skaraborg.

Redan på plats i Malmö har du Stefan och Patric. Dom behöver, och vill, bli fler!


Provektor är ett el- och automationsföretag som huvudsakligen verkar i Skaraborg, men vi finns även i Helsingborg och Halmstad. Du hittar oss på 13 orter och vi är ca 150 medarbetare total inom företaget. Vi verkar inom service, entreprenad, styr, larm, industri, solenergi och automation. I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Sedan 2021 ingår i Soltechkoncernen Läs mer.

Vi har kollektivavtal och är anslutna till Installationsavtalet (Kollektivavtalet för dig som jobbar med elektriska installationsarbeten.)


Som anställd på Provektor har du fördelar som mobil med fria samtal och surf. Du har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring om du önskar.

Tjänsten kräver: • B-körkort • Svenska i tal och skrift • Färdigutbildad elektriker med certifikat.

Ansök här! Vi kontaktar dig.

Fyll i namn och telefonnummer i formuläret så kontaktar vi dig, eller maila gärna din ansökan inklusive betyg samt referenser till 

Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så är du välkommen att höra av dig redan idag. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Patric Halldén, vår Affärsområdeschef Syd, så berättar han mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda dig.

Patric Halldén

Affärsområdeschef Installation Syd

0768 64 01 70

Stina Henricsson

HR

0709 55 55 11