Jobba hos oss

Vi erbjuder en helhetslösning inom automation, elinstallation och larmteknik – från projektering till färdig anläggning. Vi har valt att ha all nyckelkompetens under ett och samma tak och kan på så sätt garantera kvalitet och leveranstid på våra tjänster.

Vår mission är att alltid leverera moderna lösningar som bidrar till våra kunders utveckling och lönsamhet. Genom att alltid ligga i framkant och vara nyfiken på utvecklingen inom våra fackområden säkerställer vi löpande vårt erbjudande. Vi har vår bas i Skaraborg – Skara, Skövde, Lidköping, Götene, Töreboda, Karlsborg och Vara – men är via våra uppdrag verksamma även på exportmarknaden.

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal och få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktörer.

Som anställd på Provektor har du fördelar som fri mobil, friskvårdsbidrag, och sjukvårdsförsäkring m m.

Lediga tjänster


Tekniker Larm och passage

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Vi söker en medarbetar med inriktning larm och passage till vår filial i Skara. Du är med fördel elektriker idag men inte ett måste. Det viktigaste är att du har ett stort intresse och entusiasm för larm och passage. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i installation och driftsättning av inbrottslarm, CCTV och passersystem. I tjänsten ingår även underhåll, felsökning och service

Du kommer att bli en i vårt team av säljare, projektledare och elektriker och vi är måna om att finna rätt person så vi kan vidareutveckla vår glada stämning och goda samarbetsförmåga. Vi vill att du har goda datakunskaper, innehar B-körkort samt är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift. Du har mycket kontakt med våra kunder.

Erfarenhet som ledande montör eller innehav av certifiering för larm alternativt CCTV är meriterande för tjänsten, men inte ett måste då det är viktigt att vi hittar rätt person som är intresserad, initiativrik och serviceinriktad.

Låter detta som något för dig eller är har du frågor och funderingar. Kontakta oss gärna!
JONAS GUNNERVIK  0768 85 36 65   


PLC-programmerare

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Vi söker programmerare med installations erfarenhet till vår automationsverksamhet i Skara. Du har tidigare viss erfarenhet av PLC och har gärna programmerat i Siemens och ABB samt viss kunskap om Mitsubishi, Beijer och Beckhoff. Du är snabb i tanken, gillar problemlösning och att tänka analytiskt. Vi söker dig som vill utvecklas och tänker framåt.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med eget ansvar i en engagerad och erfaren grupp som trivs tillsammans. Hos oss får du utvecklas genom komplexa projekt från idéstadiet, via implementering av åtgärder till uppföljning av resultat. Du är förmodligen utbildad automationstekniker eller har liknande utbildning. Vi önskar dokumenterad utbildning i PLC-programmering och du har kunskap i installationsteknik. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Tjänsten kräver B körkort.

Låter det som något för dig? Välkommen att kontakta oss.
STINA HENRIKSSON   0709 55 55 11  
BENGT KARLSSON   0709 44 52 05  


Praktikplats – Programmering

Vi förväntar oss inte att du kan allt från start. 

I vår strävan att rekrytera programmerare erbjuder vi att praktisera på vår automationsverksamhet i Skara. Du kan vara student eller någon som är intresserad av programmering. Arbetet ger dig chansen att utöka dina kunskaper inom programmering, men ger dig också en inblick i hela flödet hos oss från konstruktion till installation och idrifttagning.

Vi förväntar oss inte att du ska kunna allt från start, men vi vill att du ska ha ett brinnande intresse för programmering, vilja utvecklas och inte vara rädd för att testa nya ideer. Vi söker dig som och tänker framåt.

Vi kommer gemensamt sätta ihop ett program/plan till dig för din praktik baserat på vem du är och vad du har för grundkunskaper. Vi önskar att alla hos oss har en inblick i hela processen i företaget så därför vill vi att du får praktik inom allt från installation, konstruktion, automation och programmering.

Är du rätt person är chanserna till en anställning stor då våra uppdrag växer och blir fler.

Låter det som något för dig? Välkommen att kontakta oss.
STINA HENRIKSSON   0709 55 55 11  
BENGT KARLSSON  0709 44 52 05  


Elektriker

Utvecklas med oss hos oss!

För rätt person finns det alltid en plats hos oss. Som elektriker hos oss har du ett fritt och ansvarsfullt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier.

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal och få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktörer.

Tjänsten kräver B körkort.

Varmt välkommen att höra av dig!

Skara, Götene – Emil Frid, Distriktschef Mitt, 0709 44 52 27  
Skövde  –  Roger Jonsson, Distriktschef Öst, 0709 44 52 01  
Lidköping, Vara – Magnus Holm , Distriktschef Väst,  0709 44 18 61  
Töreboda, Karlsborg – Joakim Svensson, Platschef,  0702 88 30 03


Lärling hos Provektor

Provektoranställda med profilkläder. Fokus på närmsta personens rygg med en stor Provektorlogga.

Genom åren har många av våra nuvarande medarbetare börjat som lärlingar hos oss. Idag återfinns flera som specialister, arbetsledare eller projektledare hos oss. Som lärling hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett modernt och expansivt företag som ligger i teknikens framkant.

Genom att erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor och coachande chefer vill vi ge dig en så bra start som möjligt i ditt yrkesliv. Vi tar emot lärlingar på alla de orter vi har verksamhet.

Lärlingar tar vi emot i kontinuerligt i mån av plats.

Vill du bli en av oss?

Kontakta oss via mail eller slå en signal.

Emil Frid

Distriktschef Mitt

0709 44 52 27

Roger Jonsson

Distriktschef Öst

0709 44 52 01

Joakim Svensson

Platschef Töreboda

0702 88 30 03

Magnus Holm

Distriktschef Väst

0709 44 18 61

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11

Bengt Karlsson

Ansv. Programmering

0709 44 52 05