Jobba hos oss

Vi erbjuder en helhetslösning inom automation, elinstallation och larm – från projektering till färdig anläggning. Vi har valt att ha all nyckelkompetens under ett och samma tak och kan på så sätt garantera kvalitet och leveranstid på våra tjänster. Vi har vår bas i Skaraborg – Skara, Skövde, Lidköping, Götene, Töreboda, Karlsborg och Vara – men är via våra uppdrag verksamma även på exportmarknaden.

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal och få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktörer.

Som anställd på Provektor har du fördelar som fri mobil, friskvårdsbidrag, och sjukvårdsförsäkring m m.

Lediga tjänster


Tekniker till vår verkstad i Skara

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Vi söker dig som har vilja, engagemang, är tekniskt lagt och gillar att jobba i team. I vår verkstad i Skara är vi ca 10 stycken glada arbetskamrater. Vi bygger apparatskåp och ställverk som konstrueras på vår konstruktionsavdelning och senare programmeras av våra programmerare.

Du behöver inte vara en utbildad elektriker men du måste ha ett intresse för elektronik och kunna läsa och förstår ritningar och beskrivningar.

Att du är rätt person och gillar att jobba – det är viktigt! Gänget i verkstaden fungerar väldigt bra idag, och vi söker dig som vill bli en i teamet. Som medarbetare i vår verkstad får du ett gäng roliga och duktiga arbetskamrater. Dom kommer att hjälpa dig och lära dig, men också ställa krav på ett väl utfört arbete och stor noggrannhet.

Tjänsten kräver B körkort samt svenska i tal och skrift. Vi jobbar måndag till fredag 7.00 – 16.00.

Tror du att detta är något som skulle passa dig?  Då vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Välkommen att kontakta Emil så berättar han mer!
EMIL FRID  0709 44 52 27


Industrielektriker – Töreboda

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Vi söker en erfaren och finurlig Industrielektriker till vår filial i Töreboda.Arbetet kräver att du är drivande och självständig, har en positiv anda och har lätt samarbete och med andra människor. Du blir företagets ansikte utåt mot våra industrikunder.

Arbetet kommer att utgöras av felsökning/ reparation, underhåll och mindre ombyggnader av maskiner. Du är även delaktig vid drifttagning av maskiner, service samt att säkerställa den dagliga driften.

Är du rätt person och har rätt driv finns det stora möjligheter till utveckling hos oss. Vi lyssnar gärna på ideer och initiativ som kan utveckla dig och oss framåt. Provektor satsar mycket på att utbilda och utveckla sin egen personal för att få alla så mångkunniga som möjligt.

Tjänsten kräver B-körkort.

Välkommen att kontakta Joakim så berättar han mer!
Joakim Svensson  0702 88 30 03


Elektriker – Skövde

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Skövde växer och så också Provektor i Skövde! Nu söker vi erfaren, och ansvarsfull elektriker till vår filial i Skövde. Du välkomnas till ett väl inarbetat team som vet vad kvalité, gemenskap och nöjda kunder betyder. Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.

Tjänsten som elektriker hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Det är viktigt att du både kan arbeta självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flerårig erfarenhet inom yrket. Det är fördelaktigt om du har arbetat inom både service och entreprenad samt har erfarenhet från att arbeta som ledandemontör.

Tjänsten kräver B körkort.

Välkommen att höra av dig till oss så vi får möjlighet att berätta vad vi har att erbjuda.
JONAS BERGSTRAND, Platschef, 0768 85 36 51  
ROGER JONSSON, Distriktschef Öst, 0709 44 52 01 

Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårat team så välkommen att höra av dig redan idag.


Elektriker – Lidköping och Vara

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare

Vi vill ha personal som vill framåt, utvecklas och ser möjligheter. För att få dessa människor måste vi se dem. För att lyckas behålla dem och måste vi engagera dem. Jobba med oss, hos oss!

Elektriker Automation

Provektor expanderar kraftigt och söker dig som gillar utmaningar. Våra automationskunder kräver elektriker med det lilla extra. Provektor är ett modernt och expansivt företag som vågar ta dom svåra jobben.

Elektriker Entreprenad

För våra entreprenader så söker vi elektriker som vill vara en nyckelperson i våra större projekt. Om du dessutom gillar utmaningar så är våra kommande projekt något för dig. Är du ledande montör eller intresserad av att ta klivet dit så är du den person vi söker.

Tjänsten kräver B körkort.

Låter detta som något för dig eller har du frågor och funderingar. Kontakta oss gärna!
MAGNUS HOLM, Distriktschef Väst  0709 44 18 61  
KRISTOFFER ANDERSSON, Platschef Lidköping,  0709 44 18 50  


Lärling hos Provektor

Provektoranställda med profilkläder. Fokus på närmsta personens rygg med en stor Provektorlogga.

Genom åren har många av våra nuvarande medarbetare börjat som lärlingar hos oss. Idag återfinns flera som specialister, arbetsledare eller projektledare hos oss. Som lärling hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett modernt och expansivt företag som ligger i teknikens framkant.

Genom att erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor och coachande chefer vill vi ge dig en så bra start som möjligt i ditt yrkesliv. Vi tar emot lärlingar på alla de orter vi har verksamhet.

Lärlingar tar vi emot i kontinuerligt i mån av plats.

Vill du bli en av oss?

Kontakta oss via mail eller slå en signal.

Emil Frid

Distriktschef Mitt

0709 44 52 27

Roger Jonsson

Distriktschef Öst

0709 44 52 01

Joakim Svensson

Platschef Töreboda

0702 88 30 03

Magnus Holm

Distriktschef Väst

0709 44 18 61

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11

Bengt Karlsson

Ansv. Programmering

0709 44 52 05