Jobba hos oss

Vi erbjuder en helhetslösning inom automation, elinstallation och larmteknik – från projektering till färdig anläggning. Vi har valt att ha all nyckelkompetens under ett och samma tak och kan på så sätt garantera kvalitet och leveranstid på våra tjänster.

Vår mission är att alltid leverera moderna lösningar som bidrar till våra kunders utveckling och lönsamhet. Genom att alltid ligga i framkant och vara nyfiken på utvecklingen inom våra fackområden säkerställer vi löpande vårt erbjudande. Vi har vår bas i Skaraborg – Skara, Skövde, Lidköping Götene, Töreboda, Karlsborg och Vara – men är via våra uppdrag verksamma även på exportmarknaden.

Provektor är ett teknikföretag som sätter yrkesskicklighet, säkerhet och kvalitet i centrum. Som anställd på Provektor får du möjlighet att både utveckla din tekniska kompetens och växa i din roll som kollega eller ledare.

Lediga tjänster

Nu har vi fått nya arbetskamrater och ytterligare några kommer inom kort men vi behöver ytterligare förstärkning. Hör av dig till oss! Just nu söker vi flera tjänster till våra kontor i Skaraborg. Något som passar dig?


Elektriker – utvecklas med oss hos oss!

Till Skara, Skövde, Lidköping, Götene, Töreboda, Karlsborg och nu även till vår nya filial i Vara.

Vi söker erfarna, glada och ansvarsfulla elektriker. Provektor växer och vi söker förstärkning till alla våra orter.

Tjänsterna som elektriker hos oss innebär ett fritt och ansvarsfullt arbete. Det är viktigt för oss att du både kan arbeta självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier.

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal och få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktörer.

I Skara har vi vårt huvudkontor och verkstad. Där bygger vi såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Huvuddelen av våra projekt är i Skaraborgs men vi har ett flertal spännande uppdrag utanför regionen. Är du rätt person så har du möjlighet att under perioder arbeta i projekt/uppdrag på andra orter. I dagsläget finns vi bland annat i Kalmar, Älmhult, Borås och Göteborg

Som anställd på Provektor har du fördelar som mobil, friskvårdsbidrag, och sjukvårdsförsäkring m m. Du välkomnas till ett väl inarbetat team som vet vad kvalité, gemenskap och nöjda kunder betyder.

Vi är idag Skaraborgs största privatägda elfirma och vi strävar mot att bli Sveriges bästa företag inom automation, elinstallation och larmteknik. Är du rätt person vill vi gärna ha dig med på tåget.

Vill du veta mer om oss kan du läsa vidare på vår hemsida och på Facebook, eller slå gärna en signal!

Välkommen till oss!

Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårat team så välkommen att höra av dig redan idag.

Skara, Götene – Emil Frid, Platschef, 0709 44 52 27  
Skövde  –  Roger Jonsson, Filialchef, 0709 44 52 01  
Lidköping, Vara– Magnus Holm , Filialchef,  0709 44 18 61  
Töreboda, Karlsborg – Joakim Svensson, Filialchef,  0702 88 30 03


PLC-programmerare

Vi söker programmerare med installations erfarenhet till vår automationsverksamhet i Skara. Du har tidigare viss erfarenhet av PLC och har gärna programmerat i Siemens och ABB samt viss kunskap om Mitsubishi, Beijer och Beckhoff. Du är snabb i tanken, gillar problemlösning och att tänka analytiskt. Vi söker dig som vill utvecklas och tänker framåt.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med eget ansvar i en engagerad och erfaren grupp som trivs tillsammans. Hos oss får du utvecklas genom komplexa projekt från idéstadiet, via implementering av åtgärder till uppföljning av resultat. Du är förmodligen utbildad automationstekniker eller har liknande utbildning. Vi önskar dokumenterad utbildning i PLC-programmering och du har kunskap i installationsteknik. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Låter det som något för dig? Välkommen att kontakta Bengt.
BENGT KARLSSON  Ansv. Programmering  0709 44 52 05  


Alla tjänster kräver B körkort.
Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Vi söker elektriker

Lärling hos Provektor

Genom åren har många av våra nuvarande medarbetare börjat som lärlingar hos oss. Idag återfinns flera som specialister, arbetsledare eller projektledare hos oss. Som lärling hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett modernt och expansivt företag som ligger i teknikens framkant.

Genom att erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor och coachande chefer vill vi ge dig en så bra start som möjligt i ditt yrkesliv. Vi tar emot lärlingar på alla de orter vi har verksamhet.

Lärlingar tar vi emot i kontinuerligt i mån av plats.

Vill du bli en av oss?

Kontakta oss via mail eller slå en signal.

Emil Frid

Distriktschef Mitt

0709 44 52 27

Roger Jonsson

Distriktschef Öst

0709 44 52 01

Joakim Svensson

Platschef Töreboda

0702 88 30 03

Magnus Holm

Distriktschef Väst

0709 44 18 61

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11

Bengt Karlsson

Ansv. Programmering

0709 44 52 05