Vi expanderar och tar plats i Falköping.

Förvärvar N E Johanssons Elektriska AB

Nu är det dags för Provektor att ta plats i Falköping och vi gör det genom att förvärva N E Johanssons Elektriska AB. Att växa i Falköping är enligt vår plan. Vi finns på plats sedan ett år tillbaka men nu har vi möjlighet att ta en tydligare position. En lyckoträff att få förvärva ett fint företag som N E Johanssons Elektriska. På detta sättet får vi kunnig och duktig personal och en väl inarbetad kundkrets.

N E Johanssons Elektriska finns idag i lokaler på Verkstadsgatan 10 i Falköping. Nils-Erik Johansson och hustrun Monica grundade företaget 1985. Det är idag 10 anställda i bolaget. Den 2 september är det dags för Provektor att ta över verksamheten.

Verksamheten kommer att drivas vidare på samma sätt som Nils Erik och Monica har gjort och de kommer att finnas kvar i verksamheten. All personal är erbjuds självklart fortsatt anställning hos Provektor. Bra elektriker är vi alltid glada och nöjda att få till oss och som även är väl bekanta med Falköping och omgivningen.

Emil Frid, Distriktschef mitt, är den som kommer att ansvara för filialen i Falköping. Till sin hjälp har han rutinerade Nils-Erik som blir platsansvarig för gänget. Till den första oktober önskar man att N E Johanssons Elektriska är implementerat i Provektor.

Vi ska göra vårt bästa för att få fortsatt förtroende från både kunder och personal i Falköping med omnejd.
Vi är glada att få möjligheten att ta över ett väl inarbetat företag med en duktig personalstyrka.

Varmt välkommen till oss – Provektor i Falköping!

Kommunavtal i Vara

Öppet hus hos Provektor i Tibro