Det vill vi gärna visa dig!

Välkommen till Provektor i Skövde.
29 augusti, kl.12.00-14.00

Under några timmar öppnar vi upp på Norregårdsvägen 2 i Skövde och hälsar dig varmt välkommen. Vi vill visa vad vi kan och vad vi gör!

Nyfiken på solenergi i din fastighet?

Du träffar Fredrik, Johan och Andreas, våra sol- och laddexperter. De delar med sig av sina kunskaper kring ”solaffärer”, stora som små. På plats för frågor och diskussioner kring energieffektivisering av fastigheter finns Göran.

Passage & säkerhet – Styra ljus, värme och ventilation i din fastighet.

Du träffar, Jonas och Daniel, som har koll på bland annat larm, passage, kamerabevakning och dörrautomatik. Förutom att skydda, ge kontroll och skapa trygga miljöer är energiförbrukningen en växande möjlighet inom passage & säkerhet.

Vår automationsavdelning.

Träffa Erik och Andreas. De finns tillhands för diskussion runt effektiva lösningar inom industri- och process. Passa på att ta en rundtur i vår verkstad där vi tillverkar styrskåp och ställverk med mera.

Förutom dessa så träffar du självklart även vår personal på Provektor i Skövde.

LUNCH Naturbordet lagar mat på plats. Naturbordets kryddiga korvar och eget rökta fläsk till detta rostade rotfrukter och stekt potatis plus en härlig sallad och smakrik BBQ-sås.

Hoppas vi ses! Ta gärna med en kollega.

Jonas Bergstrand & Roger Jonsson med personal

ANMÄLAN här!

eller via QR-kod eller eller mejl ange namn på dig och din kollega. Så vi kan se till att du inte går hungrig hem! (senast 27/8)

 

 

Kom och se!

Olika solpaneler och fästsystem – Fördelar, likheter och olikheter.
Varför ska man välja det ena eller andra? Se, kläm och känn!

Kamerabevakning, larm & dörrautomatik
Vem passerar när och vart. Funktoner som att ansiktigenkänning, processövervakning och värmedetektering. Här händer det massor.

Elbilsladdare
Vi visar marknadens populära och smidiga elbilsladdare med tillhörande appar. Ladda bilen på jobbet eller ladda jobbets bilar? Prata med oss om betallösningar.

Soliga referensanläggningar.
Från villa till industrifastighet – förbrukning, produktion och kostnad. Vi visar Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se gården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskott.

Vi förnyar ständigt vår bilpark. Elbilar in.
TOVEKS BIL finns på plats och visar delar av sitt elbilssortiment.


Vill du förbereda dig? Måtten du ska fixa för att beräkna din solenergi.

Här kan du fylla i de uppgifter som krävs för att räkna ut din solenergianläggning.

Till FORMULÄR

 

Webinar - Frekvensbalansering

Stororder på drygt 20 miljoner till Provektor ...