Vårt uppdrag:

Automation

Jumeirah Beach Residence

Skara – Dubai


(JBR) är beläget i det livliga Dubai Marina 1,7 kl långt (2 kvadratkilometer). Det är en av de största byggnationerna i världen med 36 bostadshus, 4 hotell med mellan 25 och 40 våningar och ett långt affärsstråk som är anslutna via en allmän estrad och ett källargarage. JBR kan rymma cirka 15 000 personer som bor i sina lägenheter eller hotellrum. Området har på väldigt kort tid blivit en av de mest populära och lyxiga platser att leva på. I området ligger den populära restaurang och shoppingremsan ”The Walk”.

Uppdrag

Provektors uppdragsgivare Envac Middle East är ledande vad gäller automatiska avfallshanteringssystem i bostadsområden har installerat en anläggning i Jumeirah Beach Residence. Provektor har deltagit i projektet med leverans av konstruktion och design av ställverk (MCC), apparatskåp (ECC/CB) samt byggnation av dessa. Detta är en av de första anläggningarna vi levererade till Mellan Östern gällande stationära system för avfallshantering.

Lösning

Inledningsvis har vi varit med och tagit fram tekniska lösningar och tjänster i anbudsskedet. Efter upphandling har uppdraget omfattat leverans av:
Konstruktion & design
Byggnation av ställverk MCC
Byggnation av apparatskåp ECC/CB
Egenkontroller och tester enligt gällande standarder
Eldokumentation
Transporthandlingar för export COO m fl.
Packning för oceanfrakt.

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!