Vårt uppdrag:

Elinstallation

ICA Supermarket i Tibro satsar stort!

Tibro 2020


Ica Supermarket i Tibro gör en helrenovering. Stökigt, bökigt och trångt är det men vilken stämning. Glad ICA-personal, förstående kunder och hantverkare som jobbar sida vid sida. Och mitt i detta har vi ICA-handlaren Annelie Magnusson som har valt att satsa på en helt ny fräsch och modern ICA butik i Tibro.

Vi är glada att få vara med i detta projekt som ska stå klart till Påsk. Provektor har fyra elektriker på plats. Vi renoverar deliavdelningen med ny belysning samt omflyttning och komplettering av nya maskiner. Alla kyldiskar ska bytas ut för att följa nya miljökrav. Ny belysning ska på plats i hela lokalen och till sist även nya kassor.

En tydlig tids- och områdesplan finns för att hantverkare av olika slag ska kunna genomföra sina arbeten i rätt ordning och så effektivt som är möjligt.

Kalle och Gezim jobbar arbetar fullt ut på ICA:
– Kul att se hur arbetet hela tiden går framåt och avdelningar blir klara. Frukt och grönt står färdigt inom kort. Klart vi kommer att handla här!

Andreas som är projektledare är mycket nöjd med tydliga planer och glatt överraskad att det går så bra att arbeta trots att butiken är i full gång.
– Klart att det blir lite struligt för kunderna men de kommer att få en toppenbutik och det känns som de har tålamod med oss hantverkare.

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!