Provektor fortsätter att expandera. Förvärvar Tibro Eltänst!

Nu är det dags för oss att ta plats i Tibro och vi gör det genom att förvärva Tibro Eltjänst AB. Provektor har de senaste åren expanderat kraftigt och idag är vi ca 130 anställda. Vi finns sedan tidigare på nio orter i Skaraborg och nu är det dags för den tionde – Tibro.

Att etablera oss i Tibro har legat i vår plan en längre tid och att förvärva ett fint företag som Tibro Eljtänst är en perfekt lösning för oss. Vi får tillgång till en väl inarbetad kundkrets samt en kunnig och duktig personal.

Tibro Eltjänst firar 2018 50 år som företag. Tommy Kensing har ägt och drivit företaget sedan 1998 i olika ägarkonstellationer men sedan 2007 har han varit ensam ägare. Beslutet att sälja till Provektor har växt fram och båda parter är helnöjda med affären.

Företaget finns idag på Västra Långgatan i Tibro och det är sju anställda i bolaget. Den 26 september tog Provektor över verksamheten.

Roger Jonsson, Provektor Distriktschef Öst, tar nu över nycklarna till Tibro Eltjänst från Tomas Kensing. Kenneth Johansson, VD Provektor, är nöjd med affären.

Vi fortsätter i de befintliga lokalerna i Tibro och all personal erbjuds fortsatt anställning.

Verksamheten kommer att drivas vidare på samma sätt som Tommy Kensing gjort, och han kommer att finns med i företaget under en övergångsperiod. Tommy kommer att fortsätta att driva de projekt han tidigare varit inblandad i. Det är vi mycket tacksamma för.

De sju anställda på Tibro eltjänst erbjuds fortsatt anställning i Provektor. Vi räknar med att på sikt kunna erbjuda utökad service och kompetens i Tibro med omnejd genom att vi har egen konstruktions- och programmeringsavdelning i Skara.

Roger Jonsson, Distriktschef Öst, är den som kommer att ansvara för filialen i Tibro. Till sin hjälp har han Tomas Johansson som blir Teamledare för gänget. Tomas har arbetat i Tibro Eltjänst i 20-år och kan sin sak. Till den första november önskar man att Tibro Eltjänst är fullt implementerat i Provektor.

Vi ska nu göra vårt bästa för att få fortsatt förtroende från både kunder och personal. Samtidigt hälsar vi nya kunder välkomna.

Öppet hus i Karlsborg

30 300 kr till Mustaschkampen 2018 från Provektor med personal!