Privata hushåll

Många uppfattar säkert oss på Provektor som en business-to-business-leverantör som bara servar proffskunder, men så är inte fallet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss och varje kund är viktig, och har så varit ända sedan starten för mer än sjuttiofem år sedan. Därför är du som privatperson självklart välkommen att höra av dig, vad det än gäller.

Vi på Provektor är självklart ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har alla behörigheter som krävs. Vi har den senaste tekniken, så du kan vara lugn för att du får bästa tänkbara hjälp när du väljer att anlita oss, vare sig det gäller en akut reparationsinsats eller nyinstallationer av allt inom el, tele och datanätverk. Bor du i villa har du säkert funderat på solenergi – och då har du verkligen kommit rätt. Egen elproduktion blir mer lönsamt för varje år, samtidigt som det kan göra ditt hushåll mindre känsligt för störningar i leveranserna av el från nätet. Vi har kunskaperna och ser till att du får en väldimensionerad solpanelanläggning, varken för liten eller för stor, kanske kompletterad med batterilagring som nu också börjar bli riktigt intressant. 

Vi hjälper dig förstås med allt annat som kan behövas också: elbilsladdare, åskledare, jordfelsbrytare, installation av jordade uttag, fibernätverk, uppgradering och översyn av elcentraler och mycket mer, allt med samma höga kompetens.

Elinstallationer • Elsäkerhet • Nätverk •  Solenergi • Akuta reparationer