Vi ändrar egentligen inget, förutom ny logotyp och grafisk profil!

I mars i år blev Provektor uppköpta av börsnoterade Soltech Energy, och med det ett av 16 bolag i koncernen (just precis nu… men det kan ändras imorgon). Med vår nya ägare kommer vi att få vara med på en resa där solenergi är en självklar integrerad del i vardagen och ett perfekt kunskapskomplement till vår verksamhet idag.

Vi kommer för övrigt att jobba på precis som vanligt. Vår Skaraborgska marknad är där vi kommer hålla till. Vi kommer att fortsätta att ta plats och växa. Våra kunder och våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi tänker bli ännu bättre på att ta han om dem!

Alla företag i koncernen får behålla sina namn och sin organisation men ska anpassa sin grafiska profil. Vi tar tag i det nu! Vi börjar med vår filial i Skövde för att hitta rätt former för hur det ska gå till.

Vi har  över 130 medarbetare som ska med på banan och över 100 fordon som ska anpassas samt allt annat!! Det kommer att ta några månader men det ska bli bra, riktigt bra.

Skövde är vårt pilotprojekt! Under förra veckan så förnyades våra bilar och våra fasadskyltar byttes ut. Det funkade bra och nu ska vi göra en plan för våra andra orter. Efter semestern är det dags!

 

12 nya medarbetare in!

Emelie lär om och lär rätt. Från svensklärare till elektriker.