Nu är det dags för Vara!

Nu är det dags för nästa filial i Skaraborg och för vår del kändes det naturligt att ta steget till Vara. Vi har redan idag uppdrag i Vara och vi har flera man på plats dagligen i de projekten. I veckan har vi även fått ytterligare ett uppdrag i Vara, ett seniorboende med 10 lägenheter, som ska igång i november.

Provektor kommer att finnas på Kungsgatan 33. Ett perfekt läge för oss – lättillgängligt och centralt. Det ska vara lätt för Varaborna och företagen i kommunen att nå oss. Lokalerna ska anpassas under september och vi räknar med att vara på plats från och med oktober.

Detta ska bli jättekul och helt enligt vår strategi och plan! Vi ska finnas där vi verkar och vi vill växa. Klart vi ska ha invigning så att Varaborna får lära känna oss och vi dem. Det återkommer vi om!

Sedan drygt ett år tillbaka finns vi i Töreboda och Karlsborg. 2015 startade Provektor upp i Skövde med ett helt nytt team. I Lidköping har vi funnits sedan 2009 och strax där efter startades Götenefilialen, och nu är det dags för nästa Vara att få en egen Provektorfilial.

Minimässa 2017 - Fastighet & Bygg

Välbesökt Minimässa