Minimässa 2017 – Fastighet & Bygg

Välkommen till Provektor mellan kl 11.30-14.00.

Skara 5/9 – Skövde 6/9 – Töreboda 7/9

Det händer mycket i branschen och vi kommer under några timmar samla samarbetspartners och leverantörer under samma tak för att visa nyheter med synergieffekter. Vi inriktar oss främst till dig inom segmentet Fastighet och Bygg. Du får se det senaste inom belysning, fastighetsautomation, smarta hem, solcellsanläggningar, passagesystem, inbrottslarm, laddstolpar för elfordon m m.


På plats hos Provektor finns:


Vi vill träffa dig för att få visa Provektor och våra olika kompetenser.

Bland annat kommer Arne att förevisa om brandlarmanläggningar, Provektor är certifierad anläggarfirma för brandlarmanläggningar sedan våren 2017. Med Martin kan du prata och fråga om allt vad gäller termofotografering, konstruktion automation och processer, maskinsäkerhet och konsultation kring gällande standarder och direktiv. Tobias kommer också finnas på plats och prata om konstruktion planritningar, processer och fastighetsinstallation

Grillen är i full gång…

… och vi bjuder på nygrillade viltburgare med hembakt bröd och egengjord dressing. Kaffe och god kaka finns det självklart också.

Vi är stolta sponsorer av Villa Lidköping och Skövde Handbollsflickor. De kommer finnas med under dagarna med tävlingar och priser med mera!

Varmt välkommen till oss!

Tisdag 5/9 – Skara, Afsengatan 2  Emil Frid, 0709 44 52 27
Onsdag 6/9 – Skövde, Norregårdsvägen 2  Roger Jonsson 0709 44 52 01
Torsdag 7/9 – Töreboda, Industrigatan 5 Joakim Svensson 0702 88 30 03 

Hällekis skola totalrenoveras

Nu är det dags för Vara!