Larm- och säkerhetstekniker till Provektor


Tekniker till Provektor Säkerhet

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skara

Vi ska utöka vårt team inom passage och säkerhet! Efterfrågan på tjänster inom säkerhet, larm och passersystem ökar och vi vill inte tappa fart och position. Vi vill bli större och ännu bättre. Tjänsten hos oss innebär installation, driftsättning, programmering samt att utföra servicearbeten i larm- och säkerhetssystem hos nya och befintliga kunder. Du kommer att få arbeta med nyinstallation, efterservice och felsökningsuppdrag av inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera.

Stort intresse och nyfikenhet är viktigt för oss, erfarenhet ett plus men inget måste.
Det viktigaste för oss är att du komplettera och passar in i vårt team samt är nyfiken och vill utvecklas. Det du inte kan ser vi till att lära dig. Du välkomnas till ett flexibelt och roligt arbete i ett expanderande företag med ett gäng kunniga och glada arbetskamrater som jobbar tajt tillsamman.

Vi vill att du ska vara utåtriktad och van att arbeta både självständigt och i team. Då tjänsten innebär en hel del kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad.

Kort och gott – vi vill att du ska tycka om att umgås, jobba och träffa människor!
Vårt huvudkontor finns i Skara men beroende på kompetens kan du även utgå ifrån någon av våra större filialer i Skaraborg – Skövde, Lidköping, Töreboda och Falköping.

Vill du veta mer om tjänsten?

Jonas Gunnervik – Chef Passage & säkerhet
0706925671, jonas.gunnervik@provektor.se

Tjänsten kräver B-körkort manuell växellåda, samt svenska i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så är du välkommen att höra av dig redan idag. 

Nyfiken på Provektor? Hör av dig så berättar vi mer!