Solceller

Provektor är i första hand proffs på elinstallationer. Vad kan vara ett bättre exempel på en elinstallation, än en solcellsanläggning. Solenergi orsakar inga miljöfarliga utsläpp och är en förnybar energikälla. Att välja en solcellsanläggning är att satsa på en klimatsmart, lättskött energikälla med lång livstid.

Behörig elinstallatör för schysst energi

Rätt kompetens och kunskap krävs för att din investering i en solcellsanläggning ska löna sig. Våra elektriker och samarbetspartners har förståelse för hur dimensioneringen ska se ut med de förutsättningar som du har, det gör att vi kan optimera anläggningen på alla sätt. Din investering har snart gett positiv effekt – både för dig och för miljön.

Vi är ett elinstallationsföretag i framkant som prioriterar hållbarhet och miljöfrågor. Vår ambition är inte att bli störst på solceller, men att jobba aktivt för omställningen till förnybar el är självklart för oss och såklart något vi också vill dela med våra kunder.

Solceller installerat på bostadsområdet Ekedal Skövde, Provektor i Skara, Kvarteret Parasollen och bostadsområdet Frostaliden, Skövde

Från start till mål

Provektor vill verka för en förnybar framtid och installation av solcellsanläggningar är ett av sätten vi bidrar till det. Vi hjälper dig från början med design, konfiguration, avkastningskalkyl, installation, driftssätting till uppföljning. Vill du veta mer om solcellsanläggningar? Kontakta oss på Provektor för mer information.

Vill du veta mer om solceller och installation?

Välkommen att kontakta Roger.

Roger Jonsson

Distriktschef Öst - Skövde, Tibro, Karlsborg, Töreboda, Hova

0709 44 52 01