Solceller

Provektor är i första hand proffs på elinstallationer. Vad kan vara ett bättre exempel på en elinstallation, än en solcellsanläggning. Solenergi orsakar inga miljöfarliga utsläpp och är en förnybar energikälla. Att välja en solcellsanläggning är att satsa på en klimatsmart, lättskött energikälla med lång livstid.

Behörig elinstallatör för schysst energi

Rätt kompetens och kunskap krävs för att din investering i en solcellsanläggning ska löna sig. Våra elektriker och samarbetspartners har förståelse för hur dimensioneringen ska se ut med de förutsättningar som du har, det gör att vi kan optimera anläggningen på alla sätt. Din investering har snart gett positiv effekt – både för dig och för miljön.

Vi är ett elinstallationsföretag i framkant som prioriterar hållbarhet och miljöfrågor. Vår ambition är inte att bli störst på solceller, men att jobba aktivt för omställningen till förnybar el är självklart för oss och såklart något vi också vill dela med våra kunder.

Solceller installerat på bostadsområdet Ekedal Skövde, Provektor i Skara, Kvarteret Parasollen och bostadsområdet Frostaliden, Skövde

En del i Soltech-koncernen

Sedan mars 2021 är Provektor en del i Soltech-koncernen. Soltech är helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar med kontroll över hela värdekedjan. Man utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med fullt integrerade solceller till laddstolpar och batterier. Mågruppen är offentligsektor, industri, fastihetsägare och privatpersoner. Med Soltech som ägare kommer Provektor att satsa mer på solenergi samt ladd- och lagringsmöjligheter. Vilket känns som en helt rätt i Provektors mål och statsning för framtiden. Mer om Soltech

Från start till mål

Provektor vill verka för en förnybar framtid och installation av solcellsanläggningar är ett av sätten vi bidrar till det. Vi hjälper dig från början med design, konfiguration, avkastningskalkyl, installation, driftssätting till uppföljning. Vill du veta mer om solcellsanläggningar? Kontakta oss på Provektor för mer information.

Vill du veta mer om solceller och installation?

Välkommen att kontakta Roger.

Johan Ström Bohrén

Projektledare Grön Teknik

0768 85 36 74

Fredrik Erlandsson

Solenergi och laddlösningar

0709 44 52 22