Full fart i vår verkstad!

Så många på plats i verkstaden och så mycket skåp under byggnation har vi inte varit i närheter av tidigare. Stor planerings krävs och speciellt i tider som dessa. Å andra sidan är många skåp och ställverk så stora att det blir helt naturligt att hålla avstånd.

Tur för oss är att vi genom att disponera om ytor och minska lager har utökat vår verkstadsyta med ca 100 kvadratmeter.

Vi lever som vi lär

Vi har som ambition och mål att lära upp vår egen personal. Nu har vi verkligen satts på prov och bevisat att vi gör det. Våra rutinerade ”rävar” i verkstaden får definitivt bekänna färg och gör det med bravur. Till sin hjälp har de flera ”nya” som fått lära sig skåpbyggnation. Jättebra! Det är precis så Provektor vill ha det!

Det är bland annat Envac Scandinavia AB  tillsammans med Lybover Motogroup som ger oss detta angenäma ”problem”. En optisk sopsorteringsanläggning i regionen Limburg i Belgien ska levereras.

Vi bygger ställverk, apparatskåp, frekvenomriktarmoduler och distribuerade I/O-skåp i samt PLC och SCADA-programmerar.  All utrustning ska provköras på ”hemmaplan” i Skara innan leverans till Belgin.

Full fart i verkstaden några veckor till sedan börjar semestrar och det kommer självklart rulla på men inte lika fort.

Även Absolent har vi att tacka för vår enorma fart i verkstaden. Vi har uppdraget att konstruera, bygga och programmera styrskåp för en luftfiltreringsanläggning till ett asfaltsverk i danska Lillerød.

 

Storordrar till Provektor!

12 nya medarbetare in!