Bostadskvarter till havs!

Provektor jobbar nu med en elskåpsleverans till ett bostadskvarter med helikopterdäck åt Apply Emtunga. Bostadskvarteret ska levereras till Martin Linge-fältet i Nordsjön utanför Norges kust.

Uppgiften som Provektor har i detta projekt är att på plats i Göteborg sätta ihop arbetspackar och leda arbetet med färdigställning av alla typer av elskåp. I skrivande stund är det ca 80 elektriker på plats och ca 90 elskåp. Från Provektor jobbar Magnus Holm, Oskar Green, Niclas Björkdahl ,Tor Aronsen och Örjan Hällström med projektet.

Den nio våningar höga bostadsmodulen till Martin Linge-projektet levereras som en komplett integrerad bostadsmodul från Göteborg. Konstruktionen rymmer kontor, konferensrum och hytter med TV, internet och badrum. Här finns även ett litet sjukhus, ett kök, en matsal och två TV-rum samt ett musikrum och ett gym.

Bostadsmodulen till Martin Linge kan vid behov ta emot upp till 119 personer. Hela konstruktionen kommer att väga cirka 3000 ton när den är redo att skeppas på en pråm till fältet. Bostadskvarteret är en av fyra plattformsmoduler som skal installeras på fältet sommaren 2017.

Ekedal börjar ta form - 150 lägenheter med fokus miljö

Brf Ringblomman påbörjad inflytt