Vi förstärker och utvecklar Affärsområde Syd.

I våras tog Provektor klivet söderut, utanför komfortzonen ”gamla Skaraborg”. Trönninge (Halmstad) samt Helsingborg är de två nya orterna där man nu hittar Provektor. Två nya företag med 16 anställda ska nu in under Provektors paraply.

De nya medarbetarna ska läras och ledas på samma sätt som på våra övriga orter. Allt för att främja smidiga samarbeten samt en organisation som ”talar samma språk”.

– Närhet och service till vår personal och kunder är nummer ett för oss. Vi insåg rätt kvickt att det var svårt att reda ut detta med en tjänst på distans. Det måste lösas på plats! Ett beslut togs att göra syd till ett eget affärsområde och nu är vi glada och nöjda att vi hittat rätt person att axla chefsrollen.
Säger Elisabeth Nordberg, VD Provektor.

Det är Patric Halldén som välkomnas in i företaget och blir chef för det nya affärsområdet. Patric kommer närmast från Insta El Syd i Malmö och dessförinnan har han varit filialchef på Prenad/Bravida i 12 år samt VD Umia Trelleborg i 3 år.

– Det här ska bli riktigt spännande. Samarbete mellan våra orter i syd är steg ett, och därefter ska vi lära oss att ”använda” och samarbeta med våra kollegor ”norröver”. Provektor är ett mycket fint företag att få kliva in i och jag är också övertygad om att det är bra för dem att få in lite sydliga vindar i den västgötska myllan.
Säger den nya AOC-Syd, Patric Halldén.

Provektor har tidigare affärsområdena – Automation, Installation Väst samt Installation Öst, och från och med nu, även Affärsområde Installation Syd.

Stororder på drygt 12 miljoner till Provektor Automation.

Laddbox Easee Home & Easee Charge - får försäljningsförbud!