Nyfiken på solenergi i din fastighet?

TILL FÖRETAG / FASTIGHETSÄGARE

Välkommen till Provektor i Skara den 23 mars,
klockan 11.00-13.00

Solen är fenomenal som energikälla och i kombination med att optimera och energieffektivisera våra fastigheter kan vi göra rejäla kostnadsbesparingar. Det gäller alla fastigheter – industrier, kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Förutom att vi sänker energikostnaderna så minskar vi vår miljöpåverkan. Det känns bra och är bra!

Den 23 mars står Fredrik, Andreas och Johan, våra solenergiexperter, laddade för att svara på dina frågor om solenergins möjligheter. Passa även på att träffa Göran Johansson som kan det mesta om energieffektivisering. 

 

Ta kontroll över energitillgången – smart balansering, styrning och lagring.

Ett nytt framtidssäkert sätt att integrera solenergi, energilagring, elbilsladdning och likströmslaster i ett system med intelligent styrning och realtidsövervakning. Ett flexibelt system som är oberoende av leverantör eller teknik.

Vi visar olika solpaneler och fästsystem.

Fördelar, olikheter och likheter. Vi visar flera olika solpaneler. Varför ska man välja det ena eller andra? Fästsystem, vilket är rätt på ditt tak och varför. Se, kläm och känn!! 

Vår automationsavdelning

Träffa Erik, Niclas och Andreas samt vårt gäng i verkstaden. De finns tillhands för diskussion runt effektiva lösningar inom industri- och process. Passa på att ta en rundtur i vår verkstad där vi producera styrskåp och ställverk med mera.

Passage & säkerhet – Styra ljus, värme och ventilation i din fastighet.

Du träffar, Jonas och Daniel, som har koll på bland annat larm, passage, kamerabevakning och dörrautomatik. Förutom att skydda, ge kontroll och skapa trygga miljöer är energiförbrukningen en växande möjlighet inom passage & säkerhet.

Elbilsladdare – för dig, mig och alla.

Vi visar två av marknadens populära och smidiga elbilsladdare med tillhörande appar. Ladda bilen på jobbet eller ladda jobbets bilar? Prata med oss om betallösninar.

Soliga referensanläggningar.

Från privat villa till industrifastighet – förbrukning, produktion och kostnad.Vi visar Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se gården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskottsel.


Vi bjuder på lunch!

Maten lagas på plats och för att veta vad du vill ha och kunna beräkna antalet önskar vi din anmälan senast den 17/3. Tag gärna med en kollega.

DIN ANMÄLAN!

Problem med länken? maila på
och ange namn samt företag. Så kontaktar vi dig så du kan välja vad du vill äta.

(Vi har valt att dela på företag/fastighetsägare och privatpersoner för att kunna ge bästa förutsättningarna för dig som besöker oss. Rätt personer på plats vid rätt tillfälle. Företag/fastighetsägare 11.00-13.00. Privatpersoner 13.30-15.30)


Hoppas vi ses!

Albin Johansson, Tobias Magnusson & Emil Frid med personal.

Självklart träffar du även våra elektriker och andra glada medarbetare på Provektor i Skara, Afsengatan 2.

Nyfiken på sol och laddning?

Nyfiken på solenergi och laddning?