Provektor förstärker ytterligare i södra Sverige. Helsingborg på tur.

Provektor förstärker med ytterligare 9 medarbetare i södra Sverige. Denna gång i Skåne närmare bestämt Helsingborg.

Att Trönninge el i Halmstad blev en del av Provektor stod klart förra veckan. Provektor klev då in i Halland men tar nu ytterligare ett kliv ännu mer söderut, in i Skåne.

– Det är enligt planen, även om det gick fortare än jag trodde. Men jag är nöjd! Vi ser fram mot att välkomna Jörgen Hultberg och hans gäng till Provektor. Nu finns vi både i Helsingborg och Trönninge. Två bra söderteam som kan dra nytt av varandra och utveckla verksamheten och kundrelationerna. säger Kenneth Johansson, VD Provektor.

Landskronavägen 7 A är Provektors adress i Helsingborg. Filialchefsrollen axlas av Jörgen Hultberg, tidigare ägare av JTH elservice. Övergången blev klar 1 juni. Jörgen och hans team om åtta serviceelektriker hälsas varmt välkomna till Provektor

– Ett nytt steg för oss som känns helt rätt! En utmaning och stor möjlighet att utveckla varumärket Provektor här i Skåne. Jag har träffat Kenneth och flera andra hos Provektor, tidigare. Vi känner till varandra och jag har stor tilltro till dem. Vi, tillsammans med Trönninge el, ska visa vad Provektor kan! säger Jörgen Hultberg, filialchef Provektor Helsingborg.

Helsingborg med omnejd är region som satsar stort på hållbar utveckling och gröna lösningar. Både solenergi och den ökade elektrifieringen är högt på regionens agenda. I sin stora välfärdssatsning, H22, kommunicerar och utvecklar de mål och riktlinjer på sin resa mot en smartare och mer hållbar stad. En utmaning som självklar många städer har, men Helsingborg gör det omfattande, tydligt och får stor uppmärksamhet.

JTH elservice blev en del av Neabgruppen hösten 2020. Neabgruppen ägs till 100% av Soltech Energy.

 

Man måste våga för att vinna.

Stororder på drygt 12 miljoner till Provektor Automation.