Förutom ökad bekvämlighet ger smarta hem dig även möjlighet att spara energi och skapa ett bättre inomhusklimat.

Smarta Hem

Att bygga smarta hem handlar om att få din bostads funktioner att fungera tillsammans och ge dig som användare kontroll och överblick via en app i din mobil. Förutom ökad bekvämlighet ger smarta hem dig även möjlighet att spara energi och skapa ett bättre inomhusklimat.

Vi kan erbjuda läckra lösningar för mängder av olika funktioner, t ex stänga av vattnet och belysningen när du går hemifrån eller via närvarostyrning tända och släcka belysning, reglera värme eller styra köksapparater.

Våra lösningar passar till alla typer av bostäder och fritidshus. För statistiknörden kan vi även erbjuda lösningar för mätning, insamling och presentation av data från olika sensorer och system.

Exempel på funktioner:

  • Reglering av värme, kyla och ventilation
  • Närvarostyrning eller schemaläggning av olika funktioner (t ex Dag och Natt)
  • Styrning av solskydd, motorvärmare och eluttag
  • Passagekontroll, övervakning och inbrottslarm
  • Läckage- eller fuktlarm
  • Trådlös kommunikation
  • Systemintegrering

Vill du gå vidare?

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar. Tillsammans planerar ni sedan en lösning och du får en kostnadsberäkning för genomförandet.

Om Provektor

Elinstallation har varit grunden i Provektors verksamhet sedan starten 1949 så vi kan vår sak. Idag är vi den största privatägda elfirman i Skaraborg och vi finns nära dig via ett antal lokalkontor för att kunna ge bästa service. Våra installatörer är engagerade och tar ansvar för att jobbet blir prydligt och korrekt utfört.