Nätverk

Idag har vi ofta mycket högt ställda krav på datakommunikationen i våra bostäder. Ett hem med flera personer som samtidigt surfar och strömmar film är mer regel än undantag.

Förutsättningen för att detta ska funka är ett bra nätverk för datakommunikation. Vi på Provektor har lång erfarenhet av både projektering och installation av moderna fibernät och traditionella kopparnät.

Vill du gå vidare?

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar. Tillsammans planerar ni sedan en lösning och du får en kostnadsberäkning för genomförandet.

Om Provektor

Elinstallation har varit grunden i Provektors verksamhet sedan starten 1949 så vi kan vår sak. Idag är vi den största privatägda elfirman i Skaraborg och vi finns nära dig via ett antal lokalkontor för att kunna ge bästa service. Våra installatörer är engagerade och tar ansvar för att jobbet blir prydligt och korrekt utfört.