Håll koll hemma när du är borta.

Larm utan månadskostnad, installerat och klart.

Larm & övervakning

Snyggt, tryggt och smidigt Vill du ha ett enkelt och modernt hemlarm som är skräddarsytt efter dina behov. Ett larm utan månadskostnad och bindningstid. Ett larm du självklart kan du styra via en app i din smartphone. Ett system med en mängd möjligheter som du kan utveckla efter hand med till exempel – rökdetektor, kontrollera temperatur och luftkvalité, dörrtelefon mm.


Just nu – installerat och klart

Installerat och klart. Hemlarm utan månadskostnad!

Passa på att installera larm innan sommaren. Vi har nu erbjudande till privatpersoner på ”Ajax alarm kit” inklusive installation. Det är ett larm som efter hand, och beroende på hur ditt hem ser ut, kan byggas ut efter behov. Ett trådlöst larmsystem och certifierat (EN50131 grade 2) med snygg design och riktigt bra räckvidd. Ett snyggt, tryggt och smidigt larm där du har möjlighet att välja mellan ett vitt eller svart kit.

Ajax alarm kit – trådlöst startpaket

Startpaketet innehåller:
1 st Centralenhet
1 st Rörelsedetektor
1 st Magnetkontakt
1 st fjärrkontroll
App för iOS / Android

1 st Larmskylt A5, 1 st Larmskylt A6, 4 st Larmdekaler

4995:- inkl moms till privatpersoner

I priset ingår resa max 20 km enkel väg från någon av våra filialer samt installation av larm från Ajax enligt ovan. Priset förutsätter att det har ett fungerande nätverk. Erbjudandet gäller tom 20200618.


Skräddarsytt efter dina behov

Vi kommer hem till dig. Tillsammans planerar den lösning som passar dig och dina behov samt att vi då ser förutsättningarna i ditt hem. Som märkesoberoende installatör kan vi anpassa lösningen samt leverantör efter just dina behov. Självklart kan vi se till att larmet kopplas vidare till larmcentral. Utefter vad vi kommer fram till får du en kostnadsberäkning för genomförandet. Från start till mål.

Vi rekommenderar ofta våra kunder att börja med ett startpaket med kamera- och rökdetektor. Detta startpaket kan vi sedan ”bygga ut”. När man vant sig vid sitt larm är det lättare att känna vad man mer behöver.

Vi installerar ditt larm

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar. Tillsammans planerar ni sedan en lösning och du får en kostnadsberäkning för genomförandet.

Välkommen att kontakta oss!

Sara Liljedahl

Ansvarig passage & larm

0768 85 36 56

Fredrik Esserius

Larm & övervakning

0709 44 18 58