Håll koll hemma när du är borta.

Larm utan månadskostnad, installerat och klart.

Larm & övervakning

Snyggt, tryggt och smidigt Vill du ha ett enkelt och modernt hemlarm som är skräddarsytt efter dina behov. Ett larm utan månadskostnad och bindningstid. Ett larm du självklart kan du styra via en app i din smartphone. Ett system med en mängd möjligheter som du kan utveckla efter hand med till exempel – rökdetektor, kameraövervakning, kontrollera temperatur och luftkvalité, dörrtelefon mm.

Skräddarsytt efter dina behov

Vi kommer hem till dig. Tillsammans planerar den lösning som passar dig och dina behov samt att vi då ser förutsättningarna i ditt hem. Som märkesoberoende installatör kan vi anpassa lösningen samt leverantör efter just dina behov. Självklart kan vi se till att larmet kopplas vidare till larmcentral. Utefter vad vi kommer fram till får du en kostnadsberäkning för genomförandet. Från start till mål.

Vi rekommenderar ofta våra kunder att börja med ett startpaket med kamera- och rökdetektor. Detta startpaket kan vi sedan ”bygga ut”. När man vant sig vid sitt larm är det lättare att känna vad man mer behöver.

Vi installerar ditt larm

Som privatperson börjar du med att kontakta ditt närmaste Provektorkontor för hjälp. Personalen på din ort känner till förutsättningarna i ditt område och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar. Tillsammans planerar ni sedan en lösning och du får en kostnadsberäkning för genomförandet.

Välkommen att kontakta oss!

Sara Liljedahl

Projektledare

0768 85 36 56