Nyfiken på solenergi och laddning?

18TILL PRIVAT / FÖRETAG / FASTIGHETSÄGARE 

Välkommen till Provektor i Tibro den 30 maj,
klockan 11.00-14.00

Solen är fenomenal som energikälla och i kombination med att optimera och energieffektivisera våra fastigheter kan vi även göra rejäla kostnadsbesparingar. Det gäller alla fastigheter – industrier, kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar och villor.

Du träffar Fredrik, Andreas och Johan, våra sol- och laddexperter. De delar med sig av sina kunskaper kring ”solaffärer”, stora som små. På plats för frågor och diskussioner kring energieffektivisering av fastigheter finns även vår Göran.

Ta kontroll över energitillgången – smart balansering, styrning och lagring.

Ett nytt framtidssäkert sätt att integrera solenergi, energilagring, elbilsladdning och likströmslaster i ett system med intelligent styrning och realtidsövervakning. Ett flexibelt system som är oberoende av leverantör eller teknik.

Vi visar olika solpaneler och fästsystem.

Fördelar, olikheter och likheter. Vi visar flera olika solpaneler. Varför ska man välja det ena eller andra? Fästsystem, vilket är rätt på ditt tak och varför. Se, kläm och känn!

Vår automationsavdelning

Träffa Erik, Niclas och Andreas de visar styrskåp som är producerade i vår egen verkstad samt tillhörande handlingar framtagna av vår konstruktionsavdelning. Passa på att diskutera kring effektiva lösningar inom industri- och process.

Passage & säkerhet – Styra ljus, värme och ventilation i din fastighet.

Du träffar, Jonas och Daniel, som har koll på bland annat larm, passage, kamerabevakning och dörrautomatik. Förutom att skydda, ge kontroll och skapa trygga miljöer är energiförbrukningen en växande möjlighet inom passage & säkerhet.

Soliga referensanläggningar.

Från privat villa till industrifastighet – förbrukning, produktion och kostnad. Vi visar Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se gården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskottsel.

Hoppas vi ses!

Roger Jonsson & Tomas Johansson med personal

Självklart träffar du vår övriga personal på Provektor i Tibro, Västra långgatan 142.


Vill du förbereda dig? Måtten du ska fixa för att beräkna din solenergi.

Här kan du fylla i de uppgifter som krävs för att räkna ut din solenergianläggning.

Till FORMULÄR

 

Tjäna extra pengar på stödtjänster med ditt batteri ...