Nyfiken på solenergi i din fastighet?

TILL FÖRETAG / FASTIGHETSÄGARE

Välkommen till Provektor i Tibro
22 september, klockan 11.00-13.00

Solen är fenomenal som energikälla och i kombination med att optimera och energieffektivisera våra fastigheter kan vi göra rejäla kostnadsbesparingar. Det gäller alla fastigheter – industrier, kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Förutom att vi sänker energikostnaderna så minskar vi vår miljöpåverkan. Det känns bra och är bra!

Du träffar Fredrik och Ludvig, våra solenergiexperter, och Göran Johansson som kan det mesta om energieffektivisering. Jesper, från Soltech Energi Solution, är på plats med all sin kunskap kring ”solaffärer”.

Automationsavdelning är representerad av Erik, Andreas och Niclas, de finns tillhands för diskussion runt effektiva lösningar inom industri- och process. Vi visar styrskåp som är producera i vår egen verkstad samt tillhörande handlingar framtagna av vår konstruktionsavdelning.

Jonas finns på plats i Tibro. Han är vår expert på larm & passage. Passa på att fråga om möjligheter och vad som händer i framtiden.

Självklart träffar du även våra elektriker på Provektor i Tibro.

Hoppas vi ses!

Roger Jonsson & Tomas Johansson med personal

Vi bjuder på lunch. För att kunna beräkna antalet önskar vi din anmälan via mail senast den 16/9. Ange namn samt företag.

 

Vi visar!

Olika solpaneler och fästsystem Fördelar, olikheter och likheter. Varför ska man välja det ena eller andra? Se, kläm och känn!!

Ta kontroll över energitillgången – smart balansering, styrning och lagring Ett nytt framtidssäkert sätt att integrera solenergi, energilagring, elbilsladdning och likströmslaster i ett system med intelligent styrning och realtidsövervakning. Ett flexibelt system som är oberoende av leverantör eller teknik.

Styrskåp producera i vår egen verkstad samt tillhörande handlingar framtagna av vår konstruktionsavdelning.

Solcellskalkyl Några enkla räknesteg för att se hur bra solceller vore för just din fastighet. Du ser ungefärlig kostnad, produktion och besparing.

Laddstationer – Wallbox och Easee Vi visar två av marknadens populära och smidiga elbilsladdare med tillhörande appar. Ladda bilen på jobbet eller ladda jobbets bilar? Prata med oss om betallösninar.

Soliga referensanläggningar Från privat villa till industrifastighet – förbrukning, produktion och kostnad.Vi visar Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se gården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskottsel.

Stororder på drygt 12 miljoner till Provektor Automation.

Nyfiken på sol och laddning?