Nyfiken på sol och laddning?

TILL PRIVATPERSONER

Välkommen till Provektor i Skara 23 mars,
klockan 13.30-15.30

Var tredje svensk privatperson önskar att deras el ska komma från solkraft, och hela 74 procent kan tänka sig att installera solpa­neler. Du kanske är en av dem, eller är du bara nyfiken och vill veta mer? Varmt välkommen till oss på Afsengatan 2 i Skara den 23 mars mellan klockan 13.30 – 15.30.

Du träffar då bland annat våra solenergi- och laddexperter, Fredrik, Andreas och Johan. Under två timmar bjuder vi in till möjligheten att se, jämföra, klämma och känna på solpaneler, elbilsladdare och tillhörande produkter. Passa på att ställa frågor och få reda på vad som gäller kring installation av solenergianläggningar hos privatpersoner.

Vi får installera solceller!

Det är endast utbildad personal och företag med elbehörighet som får installera solceller.  Provektor har självklart utbildad personal samt elbehörighet. Vi ger er tryggheten, kunskap och garantier.

Klimatsmart = ekonomismart

Att producera sin egen el med solceller är inte bara hållbart utan minskar mängden inköpt el. Men att använda all sin egen-prodcerade solel till sin egen elförbrukning är en större utmaning än vad många tror. Att installera solpaneler i ett smart system, integrerat med energilager och elbilsladdning är ett klokt val (inte minst för planeten).

Kom och se!

Olika solpaneler och fästsystem Fördelar, olikheter och likheter. På vår gård står det uppmonterat 4 olika solpaneler. Varför ska man välja det ena eller andra? I vårt lunchrum hittar du olika fästsystem. Vilket är bäst för ditt tak?

Elbilsladdare Vi visar två av marknadens populära och smidiga elbilsladdare med tillhörande appar. Vad ska man tänka på och vilka önkemål har du? Vi laddar våra bilar på gården och visar tillhörande appar.

Soliga referensanläggningar – förbrukning, produktion och kostnad.
I lunchrummet kan du se film från Björkelund – en solenergianläggning i framkant. Se den lilla hästgården och följ i appen vad som händer just nu med förbrukning, lagring och försäljning av överskottsel.


Vill du förbereda dig?

Här kan du fylla i de uppgifter som krävs för att räkna ut din solenergianläggning.

Till FORMULÄR


Hoppas vi ses!

Albin Johansson, Tobias Magnusson och Emil Frid med personal.

Välkommen till Afsengatan 2.

(Vi har valt att dela på företag/fastighetsägare och privatpersoner för att kunna ge bästa förutsättningarna för dig som besöker oss. Rätt personer på plats vid rätt tillfälle. Företag/fastighetsägare 11.00-13.00. Privatpersoner 13.30-15.30)

Nyfiken på solenergi i din fastighet!

Nyfiken på solenergi i din fastighet?