PLC-Programmerare

Kreativa lösningar, lagarbete och roliga kollegor.

Anställningsomfattning: Heltid    Anställningsform: Tillsvidare   Ort: Skara

Nu söker vi efter programmerare till vårt automationsteam i Skara. Vi har fullt upp att göra och det är precis så vi vill ha det, men vi delar gärna med oss! Därför letar vi nu efter dig som kan komplettera vårt gäng.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar i en engagerad och erfaren grupp som trivs ihop. Vi är idag 6 programmerare som jobbar, och sitter, i direkt anslutning till våra 4 konstruktörer. Vi har endast några steg in till verkstaden där våra elektriker bygger och konstruerar skåp och ställverk. Vi gillar att arbeta operativt, hitta lösning och att tänka analytiskt.

Vi söker dig som vill utvecklas och tänker framåt precis som vi. Vi jobbar för att hitta bästa lösningen åt våra kunder. Vår styrka är att vi har all nyckelkompetens inom Provektor. Det gör att vi har kontroll och helhetsperspektiv över våra uppdrag från start till mål – kvalitet och leveranssäkerhet. Vi tror också att du är allmänt teknikintresserad men framför allt att du är nyfiken, vill lära dig nya saker och ständigt utvecklas i ditt arbete.

Vi önskar dokumenterad utbildning i PLC-programmering och det är meriterande om du har kunskap av elinstallation. Endel resor ingår i tjänsten. Vi har uppdrag på andra orter i Sverige och även uppdrag som kan innebära resor utomlands.

Meriterande för tjänsten är:

  • Kunskaper fastighetsautomation
  • Erfarenhet av automationsprojekt
  • Kan programmera IEC 61131-3
  • Möjlighet att följa el-underlag.
  • Kunskap i elinstallation
  • Officepaket – hemsidor etc
  • Kundreferenser

Körkort B, är ett krav.

Vi ska alltid ligga i framkant!

Genom att utbilda och utveckla våra medarbetare tror vi på att få en engagerad skara människor i vår organisation. Vi ska alltid ligga i framkant och för att göra det ska vi se till att hålla hög kompetens och en stark laganda. Det är vår grej och den jobbar vi ständigt med. Våra tankar!

Vill du arbeta i en organisation med framåtanda och ordning och reda är du välkommen till oss!
Provektor finns idag på 11 orter i Skaraborg och vi är drygt 130 anställda. Läs mer om oss!

Ansökan skickas till Intervjuer sker löpande.

Nyfiken? Vill du veta mer om tjänsten?

Du är varmt välkommen att höra av dig så berättar jag mer om tjänsten.

Erik Andersson

Affärsområdeschef Automation

0709 44 52 08

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11