Serviceelektriker till Vara

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare 

Nu söker vi en erfaren och ansvarsfull serviceelektriker till vår filial i Vara. Dina arbetsuppgifter innefattar både större och mindre projekt, från bostäder och kontor till skolor och industrier. Du har kontakt med beställare, projektledare, kontrollanter samt leverantörer.

Tjänsten som elektriker hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Det är viktigt att du både kan arbeta självständigt och i team. Du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som elektriker.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flerårig erfarenhet inom yrket. Det är fördelaktigt om du har arbetat inom både service och entreprenad samt har erfarenhet från att arbeta som ledande montör.

Provektors viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi strävar efter att få alla som arbetar hos oss så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter här, då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.


Kommunavtal i Vara.

Provektor har sedan september 2019 Kommunavtalet i Vara vilket innebär att vi nu ska förstärka vår bemanning på orten samt vår närvaro i våra lokaler på Kungagatan 33. Provektor finns på 10 orter i Skaraborg med huvudkontor i Skara. Vi är ca 140 anställda. Vara-filialen har funnits sedan hösten 2017.
Läs mer om oss!


Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan till . Du kan självklart även ringa direkt till Albin. Vi gör löpande urval och intervjuer så kontakta oss redan idag!
Tjänsten kräver att du har B-körkort, samt flytande svenska i tal och skrift.


Lärling

Just nu har vi inte plats för fler lärlingar då vi först måste fylla på med behörig personal. Lär mer om att vara lärling hos oss här.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att höra av dig till mig.

Albin Johansson

Platschef Vara

0766 44 31 44