Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare  Anställningsort: Skara

Senior Konstruktör med inriktning automation

Är du erfaren konstruktör med stort eget driv och intresserad av att prova något nytt? Brinner du dessutom för automation, då har vi tjänsten för dig!

Som konstruktör hos oss arbetar du med att ta fram kundanpassade elkonstruktioner och automationslösningar efter uppgjorda specifikationer. Du konstruerar kretsar och designar elsystem för apparatskåp, ställverk och el-centraler. Vårt konstruktionsteam sitter i direkt anslutning till vår verkstad där du kommer att vara en viktig resurs vid skåpsbyggnation. Sammanställningar och slutdokumentation är också en viktig del av tjänsten.

Idag är vi två konstruktörer på Provektors automationsavdelning. En stor fördel är att vår automationsavdelning och vår verkstad ligger i anslutning till varandra. Vi  löser saker på nolltid, öga mot öga. Effektivt och utvecklande för oss och våra projekt. Vi projekterar allt från små till stora anläggningar för industri, process- och tillverkningsindustri både inom och utanför Sverige. En styrka är att vårt team består av ingenjörer och tekniker inom både el och automation.

Vi utför förstudier, projektering, konstruktion och tillverkning till installation och service av maskiner och system. Provektor har all nyckelkompetens internt för att ha kontroll och kunna garantera kvalitet och leveranssäkerhet.

Läs mer om vår konstruktionsavdelning

Nu söker vi dig som vill bli en av oss!

Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du tycker om att tillsammans med kund och medarbetare ta fram kreativa och effektiva lösningar. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med.

Ett måste är:

  • Kunskap i e-plan
  • Lägst YH-utbildning inom el och automation eller relevant erfarenhet.
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort för manuell växellåda

Meriterande:

  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskap i Autocad
  • Erfarenhet av styr och automation sedan tidigare
  • Erfarenhet som elektriker med YH-utbildning.
  • Kunskap i Magicad

Har du viljan och drivet så ger vi dig möjligheterna!

Provektors viktigaste resurs är våra medarbetare. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.

Läs mer om oss 


Välkommen till Provektor

Nyfiken och har frågor? Välkommen att kontakta Erik Andersson, AOC Automation, 0709 44 52 08,

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 20 juni 2023.

Nyfiken på tjänsten?

Välkommen att höra av dig eller skicka in din ansökan.

Erik Andersson

Affärsområdeschef Automation

0709 44 52 08