Vi söker en erfaren Larm- och säkerhetstekniker

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare  

Tjänsten hos oss innebär installation, driftsättning, programmering samt att utföra servicearbeten i larm- och säkerhetssystem hos nya och befintliga kunder. Du kommer att få arbeta med både nyinstallation samt med efterservice och felsökningsuppdrag av inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera. Våra kunder är bland annat industriföretag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är certifierad anläggarfirma på brandlarm, men arbetar även med andra typer av säkerhetslösningar.

Vårt huvudkontor finns i Skara men efter överenskommelse kan du även utgå ifrån någon av våra större filialer – Skövde, Lidköping eller Töreboda.

Tjänsten som Larm- och säkerhetstekniker hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är utåtriktad, självgående och van att arbeta både självständigt och i team. Då tjänsten innebär en hel del kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att se kundens behov och leverera förslag samt lösningar därefter.

Har du ambitioner så har du goda karriärsmöjligheter hos oss då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster inom företaget.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten!

Jonas Gunnervik

Larm och övervakning

0768 85 36 65