Vi söker Kalkylator

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare  Placeringsort: Efter överenskommelse, på något av våra befintliga kontor.

Din roll som Kalkylator hos oss

Som kalkylator på Provektor driver du processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Detta innebär att du gör affärskalkylering, produktionskalkyler samt sammanställer förfrågningsunderlag.

I uppgifterna ingår att i ett tidigt skede samla in fakta för att skapa underlag och självständigt upprätta kalkyler. I rollen som kalkylator kommer du att samarbeta med filialchefer och projektledare.

Tjänsten som renodlad Kalkylator är ny hos oss så du kommer att ha möjlighet att påverka hur vi ska arbeta på bästa sätt. Vi vet att vi har behovet, och du sitter på kunskaperna, utifrån det skapar vi en tjänst som passar dig och din roll hos oss. Provektor finns på 11 orter i Skaraborg och du har självklart möjlighet att påverka vart din tjänst kommer att utgå ifrån.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från elinstallationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad kalkylator/projektledare inom El. Goda datorkunskaper, svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs att du är välorganiserad, detaljinriktad och har ett intresse för affärer. Du är resultatfokuserad och strävar efter lönsamhet i projekten. Du bör vara van vid att arbeta med siffror och att arbeta med tekniska handlingar.

Har du viljan och drivet så ger vi dig möjligheterna!

Provektors viktigaste resurs är våra medarbetare. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.

Här kan du läs mer om oss!


Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan till .

Vi gör löpande urval och intervjuer så kontakta oss via telefon eller skicka din ansökan redan idag. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Nyfiken på tjänsten som Kalkylator?

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Roger Jonsson

Distriktschef Öst - Skövde, Tibro, Karlsborg, Töreboda, Hova

0709 44 52 01

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11