Elkonstruktör med inriktning automation

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skara

Är du erfaren konstruktör med stort eget driv och intresseratd av att prova något nytt? Brinner du dessutom för automation, då har vi tjänsten för dig!

Som konstruktör hos oss arbetar du med att ta fram kundanpassade elkonstruktioner och automationslösningar efter uppgjorda specifikationer. Du konstruerar kretsar och designar elsystem för apparatskåp, ställverk och el-centraler. Du kommer vara en viktig resurs i vårat konstruktionsteam som sitter i direkt anslutning till vår verkstad.

Vi är idag sju konstruktörer i tätt samarbete på Provektor. Vi projekterar allt från små till stora anläggningar för industri, process- och tillverkningsindustri. En styrka är att vårt team består av ingenjörer och tekniker inom både el och automation.

Vi utför förstudier, projektering, konstruktion och tillverkning till installation och service av maskiner och system. Provektor har all nyckelkompetens internt för att ha kontroll och kunna garantera kvalitet och leveranssäkerhet.

Läs mer om vår konstruktionsavdelning.

Nu söker vi dig som vill bli en av oss!

Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du tycker om att tillsammans med kund och medarbetare ta fram kreativa och effektiva lösningar. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med.

Meriterande:
  • Kunskap i e-plan.
  • Kunskap i Autocad.
  • Erfarenhet av styr och automation sedan tidigare.
  • Erfarenhet som elektriker med YH-utbildning.
  • Kunskap i Magicad.
Ett måste är:
  • Lägst YH-utbildning inom el och automation eller relevant erfarenhet.
  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort

Har du viljan och drivet så ger vi dig möjligheterna!

Provektors viktigaste resurs är våra medarbetare. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.
Läs mer om oss.


Kontakt och ansökan

Välkommen att höra av dig med frågor eller skicka in din ansökan via mail till .

Vi gör löpande urval och intervjuer så kontakta oss via telefon eller skicka din ansökan redan idag.

Tror du att vi är något som skulle passa dig?

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer.

Andreas Werner

Ansv. Konstruktion / Projektledare

0709 44 52 06