Elektriker. Jobba med oss i Skövde!

Anställningsomfattning: Heltid   Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skövde


Vi letar efter dig, en erfaren glad elektriker,
som gillar att jobba samt vill ha ett gäng kollegor att dela dagarna med. Provektor i Skövde, har bra och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett riktigt bra gäng som är duktiga på det vi gör. En av våra styrkor är att vi finns på många orter i Skaraborg och kan hämta och dela kunskap och resurser med varandra.

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom områdena service, entreprenad, styr eller industri. Du tycker om att arbeta i team men är även trygg med självständigt arbete. Ordning och reda tycker vi är viktigt och det förutsätter vi att även du uppskattar.

Genom att utbilda och utveckla våra medarbetare tror vi på att få en engagerad skara människor i vår organisation. Vi ska alltid ligga i framkant, och för att göra det så ska vi se till att hålla hög kompetens samt en stark laganda. Det är vår grej, och den jobbar vi ständigt med.

Ring Ragge! 0709 44 52 19

Andreas, eller Ragge som han kallas (till höger i bild), har jobbat på Provektor sedan 2006. Ragge har koll på läget här och han delar gärna med sig. Han är också vår fackordförande för SEF. Vill du veta mer hur det är att jobba på Provektor i Skara, ring gärna Ragge! Om han inte svarar så har han fullt upp så slå en signa igen!


Provektor är ett el- och automationsföretag som huvudsakligen verkar i Skaraborg, men vi finns även i Helsingborg och Halmstad. Du hittar oss på 13 orter och vi är ca 145 medarbetare total inom företaget. Vi verkar inom service, entreprenad, styr, larm, industri, solenergi och automation. I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Sedan 2021 ingår i Soltechkoncernen Läs mer.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till Installationsavtalet (Kollektivavtalet för dig som jobbar med elektriska installationsarbeten.)


Som anställd på Provektor har du fördelar som mobil med fria samtal och surf. Du har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring om du önskar.

Tjänsten kräver: • B-körkort (manuell växellåda) • Svenska i tal och skrift • Färdigutbildad elektriker med certifikat.


Ansök här! Vi kontaktar dig.

Fyll i namn och telefonnummer i formuläret så kontaktar vi dig, eller maila din ansökan till 

Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så är du välkommen att höra av dig redan idag. 

Vill du veta mer om oss och tjänsten?

Varmt välkommen att höra av dig.

Roger Jonsson

Affärsområdeschef Öst

0709 44 52 01