Vi söker förstärkning till vårt team i Tibro/Karlsborg

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare  Placeringsort: Tibro/Karlsborg

Vi har en hel del att göra och därför söker vi nu erfaren, glad och ansvarsfull elektriker som vill komplettera vårt team i Tibro/Karlsborg. Du välkomnas till ett glatt gäng med högt i tak och som vet vad kvalité och gemenskap betyder.

Dina arbetsuppgifter som elektriker innefattar både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier. Hos oss har du ett fritt och ansvarsfullt arbete. Det är viktigt att du både kan arbeta självständigt och i team. För oss är det viktigt att du känner dig ”hemma” hos oss och det kommer vi att arbeta hårt för.

Provektor finns på 11 orter i Skaraborg och du får ca 130 stycken arbetskamrater. Av dessa är vi 9 elektriker på plats i Tibro och Karlsborg. I Tibro finns vi på Västra Långgatan 142 i lokaler som vi anpassat till oss en hel del och under hösten ska det sista bli renoverat och målat. I Karlsborg hittar du oss i på Södravägen 7.

I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem.

Vi satsar mycket på att utbilda vår personal och få alla så mångkunniga som möjligt. Har du vilja och driv har du stora karriärsmöjligheter hos oss då vi gärna utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montörer, projektledare, programmerare, kalkylator och el-konstruktörer.


Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan till .

Vi gör löpande urval och intervjuer. Tjänsten kräver B körkort, samt svenska i tal och skrift.

Nyfiken på tjänsten?

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Roger Jonsson

Affärsområdeschef Entreprenad

0709 44 52 01

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11