El-lärare till Provektor

Anställningsomfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare   Anställningsort: Skara

Ingen är fullärd, men vi jobbar på det!

Vi har ständigt nya medarbetare som ska in i gänget, lärlingar som ska med på banan, önskemål om att vidareutbilda sig och kompetensutvecklas. Vi jobbar dagligen med  support och vägledning. Under våren 2021 har vi passat på att uppdaterat vårt lärlingsprogram och på sikt finns större planer med detta.

Vår personal är det viktigaste vi har och vi är måna om att de ska trivas och utvecklas med oss och hos oss. Nu ska vi utveckla våra internutbildningar och göra det på bästa sätt.

Vi behöver en el-lärare. Din nästa utmaning?

Är du behörig lärare inom el, eller utbildad elektriker med erfarenhet av utbildning eller handledning. Är du därtill driven, kreativ och gillar att jobba i en organisation där det händer grejer och inget dras i långbänk. Då ska du fortsätta läsa …

Tjänsten är ny hos Provektor och du ska vara med och forma den. Arbetet består av att planera, strukturera och genomföra undervisning/utbildning inom el-ämnen såväl teoretiskt som praktiskt samt att handleda, supporta och dokumentera. Det är du som leder, lär och styr.

Vi bygger och utvecklar tillsammans. Behovet av en lärartjänst har växt fram hos oss under ett par år och att hitta de rätta formerna är inte gjort i en handvändning och inte en ”enmansshow”. Du hälsas välkommen till ett kunnigt och väl sammansvetsat team som kommer att ge dig full stöttning, ansvar och en hel del frihet för att bygga denna tjänst på bästa sätt för framtiden. Ett team med idéer tankar och, inte minst, samarbetsvilja.

Intresserad och nyfiken?
Tveka inte att höra av dig till Stina Henricsson vår HR på telefon 0709 55 55 11 för mer information om tjänsten eller maila din ansökan till

Känns det bra så ses vi här på Provektor i Skara och du får träffa bland annat Kenneth, Stina, Roger, Erik och Emil.

Läs mer om oss!


Intervjuer sker löpande dock är sista datum för ansökan 30 september. Låter det spännande, tveka inte, välkommen att höra av dig redan idag. B-körkort är ett krav.


Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att höra av dig till mig.

Stina Henricsson

HR

+46 (0)709 55 55 11